fbpx

[Video] LeBron podrl ženo drugega golfista sveta

LeBron James (foto: epa).

Na tekmi med Clevelandom in Oklahomo se je zgodil nesrečen pripetljaj, ko je LeBron v boju za žogo s stola sklatil Ellie Day, sicer ženo drugega golfista sveta. Nesrečnico so po trku s prvim zvezdnikom lige NBA imobilizirano odpeljali v bolnišnico.

Sredi zadnje četrtine se je LeBron James zapodil za žogo, ki je letela v avt. Ker se ni uspel pravočasno zaustaviti, je zletel v damo, ki je sedela v prvi vrsti. Kot se je izkazalo, je bila to Ellie Day, žena drugega golfista sveta Jasona Daya.

LeBron: “Šel sem samo za izgubljeno žogo.”
Vse skupaj je izgledalo precej hudo, saj so nesrečni Ellie, ki je prejšnji mesec rodila drugega otroka, imobilizirali vrat in jo na nosilih odpeljali v bolnišnico MetroHealth. “Razen te poškodbe se danes ni zgodilo nič posebnega,” je ob koncu srečanja na vprašanje novinarjev odgovoril James in dodal: “Toda zame je njeno zdravje zelo pomembno, zato upam, da bo dobro okrevala. Fantje so nam dejali, da je zdaj že dobro. Veste, šel sem samo za izgubljeno žogo.”

Tekma se je sicer končala z zmago Clevelanda 103 : 100, LeBron pa je za zmago svojega moštva prispeval 33 točk, 11 skokov in 9 podaj.

https://www.youtube.com/watch?v=UQAOCQgCm2g

R. V.