fbpx

[Video] Med intervjujem v živo novinarko povabil na zmenek

Chris Gayle med intervjujem (foto: PrtSC/youtube).

Igralec kriketa Chris Gayle je med intervjujem v živo novinarko televizije Channel 10 povabil na zmenek. Novinarka Mel McLaughlin je podala izjavo, v kateri je dejala, da se je počutila osramočeno in ponižano. Avstralska kriket zveza je Jamajčana kaznovala s kaznijo v višini 6.600 evrov.

Odbijalec pri avstralski kriket ekipi Melbourne Renegades Chris Gayle je v intervjuju med tekmo novinarko najprej ogovoril, nato povabil na pijačo po tekmi, na koncu pa ji je namenil še opazko: “Ne zardevaj, punči!”

Gayle: “Hotel sem videti tvoje oči”
Novinarka je jamajškega igralca kriketa vprašala, kaj meni o tekmi, na kateri njegovo moštvo dominira, 36-letnik pa ji je odgovoril: “Zagotovo. Pa tudi na intervju sem želel priti, da bi prvič videl (tvoje) oči. Lepe so. Upam, da zmagamo to tekmo in da grem po tem s tabo na pijačo. Ne zardevaj, punči!” Novinarka, ki ji je bilo ob tem vidno neprijetno, je dejala, da ne zardeva, ter igralcu postavila še eno vprašanje. Gayle je nanj odgovoril, na koncu pa še enkrat dodal opazko o novinarkinih očeh.

Novinarka podala pritožbo, Gayle kaznovan
Mel McLaughlin je po tekmi podala pritožbo svojemu direktorju, v kateri je dejala, da se je počutila osramočeno in ponižano. Gaylov klub se je novinarki opravičil z uradno izjavo, v kateri je direktor kluba dejal: “Chrisovi komentarji so bili popolnoma neprimerni in nespoštljivi. Za kaj takega pri Melbourne Renegadesih ni prostora.” Klub je še dodal, da bo z igralcem v naslednjih dneh opravil razgovore. Medtem se je že odzvala tudi avstralska kriket zveza, ki je igralcu naložila kazen v višini 6.600 evrov (10.000 AUSD).

https://www.youtube.com/watch?v=lnLHUr60HK0

R. V.