fbpx

[VIDEO] Navijači napadli avtobus Manchester Uniteda

Avtobus Manchester Uniteda med napadom (foto: twitter).

Včeraj sta zaostalo tekmo v angleški Premier League v Londonu odigrala West Ham United in Manchester United. Začetek tekme je bil prestavljen, saj so domači navijači razgrajali po ulicah in napadli celo avtobus z gostujočimi igralci iz Manchestra.

Včeraj je West Ham United odigral svojo zadnjo tekmo na Upton Parku, saj se sedaj seli v večji in modernejši objekt. Od svojega zdaj že nekdanjega stadiona pa so se poslovili z zmago polno preobratov, kjer so “rdeči vragi” klonili s 3 : 2. Manchester je s tem porazom zapravil priložnost, da se uvrsti na mesta, ki prinašajo Ligo prvakov.

Razgreti navijači so v avtobus metali steklenice:

Igralci v avtobusu so se zabavali
Pred tekmo se je zgodil incident, ki na Anglijo zagotovo ne meče najlepše luči. Zelo razgreti navijači so na ulicah čakali na tekmo, ko pa se je proti njim približal avtobus Manchester Uniteda, so izkoristili priložnost in nekoliko ponagajali organizatorjem. Le-ti so zaradi zamude avtobusa morali tekmo nato prestaviti za nekaj manj kot eno uro. Dobro zaščiteni avtobus je utrpel samo zunanje poškodbe, nekateri igralci Uniteda so se ob tem smejali, drugi pa so ležali na tleh in čakali, da “napad” čim prej mine. Jesse Lingard je vse skupaj posnel s telefonom in zdi se, da se je ob tem celo zabaval.

Jesse Lingard je vse posnel s telefonom in se celo zabaval:

https://twitter.com/caughtoffside/status/730126387688951808

G. V.