fbpx

[VIDEO] Nepozaben sprejem za igralce Reala pred tekmo

Navijači so Reala so pred tekmo s Cityem svojim ljubljencem pripravili odlično vzdušje (foto: facebook).

Navijači kraljevega kluba so pred povratno tekmo polfinalnega obračuna svojim ljubljencem namenili veličasten sprejem. Nepregledna množica se je zbrala pred stadionom Santiaga Bernabeu ter igralcem Reala dodala še nekaj več dodatne energije.

Navijači belega baleta so pripravili prekrasno vzdušje že pred stadionom, ko so kakšni dve uri pred tekmo pričakali domači avtobus z igralci in trenerjem na čelu ter jim dali še nekaj dodatne motivacije.

Pomagalo tudi v drugo
In takšen sprejem se je nogometašem Reala vendarle obrestoval, saj so zmagali in se uvrstili v veliki finale lige prvakov, kjer se bodo še drugič v treh letih pomerili z mestnimi rivali. Vzdušje na stadionu med tekmo je bilo prav tako odlično. Nepozabne prizore pa so nogometaši kraljevega kluba doživeli že pred tekmo, ko so se s svojim avtobusom odpravili do stadiona. Navijači so jim pokazali podporo in dokazali, da so slabi časi že pozabljeni. Takšno vzdušje pred stadionom so navijači pripravili že pred povratnim obračunom četrtfinala, ko je Real lovil velik zaostanek in tudi takrat uspel.

Sprejem navijačev Reala pred tekmo:

https://www.youtube.com/watch?v=ka4dfKpVsSw

G. V.