[Video] Neverjetno – Kyrgios na igrišču pred tekmo govoril po telefonu

Nick Kyrgios se je pred tekmo pogovarjal po telefonu (foto: facebook).

Nick Kyrgios se še naprej obnaša nekoliko drugače. Nase je že velikokrat opozoril s takšnimi ali drugačnimi dejanji. Tokrat je v Melbournu pred tekmo mešanih dvojic storil nekaj posebnega in se oglasil na telefon ter na kratko pokramljal s prijateljem.

Avstralski tenisač, ki je že nič kolikokrat opozoril nase z nevsakdanjim obnašanjem, je še enkrat več pokazal, da njegovim nenavadnim dejanjem še ni videti konca. Pred tekmo mešanih dvojic, kjer je nastopal skupaj s hrvaško tenisačico Ajlo Tomljanovič, se je Kyrgios oglasil na telefon. S prijateljem sta izmenjala nekaj besed, potem pa je telefon odložil.

Za telefon brez kazni, na koncu poraz
Nick Kyrgios, ki se je pred dvobojem pogovarjal po telefonu, ne bo kaznovan. V pravilih namreč piše, da tenisači elektronskih naprav ne smejo uporabljati med dvobojem. Avstralec kazni ne bo dobil, bo pa moral, če bo kdaj želel krojiti sam vrh moškega tenisa, spremeniti svoje obnašanje. Kyrgios je v paru z Ajlo Tomljanovič na koncu dvoboj mešanih dvojic izgubil z rezultatom 7 : 5 in 6 :1 in tako že po nekaj manj kot tednu dni končal z nastopi v Melbournu. Po koncu dvoboja so novinarji Kyrgiosa sicer vprašali, če je bil klic pomemben, ta pa jim je mirno odvrnil “Ne, prijatelj me je poklical.”

Teniški Mario Balotelli
Mario Balotelli in Nick Kyrgios sta si s svojim obnašanjem in temperamentom izjemno podobna. Razlika je zgolj ta, da je Balotelli nogometaš, Kyrgios pa tenisač. Oba opozarjata nase z netipičnim obnašanjem za velike zvezdnike. Za mladim, 20-letnim tenisačem, ki je ogromno obetal, je že obilica zanimivih prigod. Največja afera okoli mladega zvezdnika se je zgodila lani, ko je med dvobojem užalil svojega nasprotnika Stanislava Wawrinko in mu namenil kar nekaj žaljivih besed. V svoji karieri je bil tudi že večkrat kaznovan.

Pogovor Nicka Kyrgiosa pred tekmo:

G. V.