[VIDEO] Nova sanjska predstava Miamija in Dragića za drugo zmago

Goran Dragić je bil z 18 točkami drugi strelec Miamija (foto: facebook).

Miami je pred domačimi gledalci še drugič premagal Charlotte in vodstvo v prvi seriji končnice povečal na 2 : 0. Potem ko so na prvi tekmi dobesedno razbili svoje nasprotnike z 32 točkami, je bila tokrat za zmago dovolj druga četrtina. Miami jo je dobil z 12 točkami prednosti in tekmo s takšno razliko tudi mirno pripeljal do konca. Prispevek Gorana Dragića je znašal 18 točk.

Zdi se, da je Miami pred zaključkom sezone v sanjski formi in ga zagotovo ne gre kar tako odpisati. Še na drugi domači tekmi so prikazali dobro predstavo in uspešno premagali Charlotte Hornetse s 115 : 103.

Strelsko razpoloženi Miami 
Miami je še na drugi tekmi zapored presegel 115 točk, kar že dolgo časa ni uspelo nobeni drugi ekipi. Še na drugi tekmi končnice je bil njihov met znova neverjeten, in sicer 57,9-odstoten. Predvsem nezgrešljivi so bili v drugi četrtini, ko so nasprotniku v 12 minutah nasuli kar 43 točk. Z izjemo druge četrtine je bila tekma zelo izenačena, saj se je Charlotte vročici tokrat dobro upiral, vendar jim ni uspevalo pri zaključkih akcij. Pri Heatsih je kar pet košarkarjev preseglo 15 točk. Najboljši je bil hkrati tudi najbolj izkušen – Dwayne Wade, ki je dosegel 28 točk. Drugi strelec ekipe pa je bil naš Goran Dragić, ki je v primerjavi s prvo tekmo nekoliko večkrat pogledal proti košu in dosegel skupno 18 točk, ob tem pa je zbral samo štiri podaje in dva skoka.

Najlepši trenutki tekme:

https://www.youtube.com/watch?v=1hoEqszgnXQ

G. V.