[VIDEO] Osmešil Nachbarja in postal spletna atrakcija

Facundo Campazzo je osmešil Boštjana Nachbarja, video pa je postal prava uspešnica (foto: PrtSc/youtube).

Boštjan Nachbar je postal zvezda You tuba, a ne po svoji volji. Slovenjgradčan je bil namreč postranska ‘žrtev’ fantastične poteze Argentinca Campazza na tekmi španske košarkarske lige. Boki, ki za nekaj sekund sploh ni vedel, kje je žoga, je na svojem Twitterju zapisal, da takih potez v Evropi še kako manjka.

Boštjan Nachbar je nič hudega sluteč za trenutek v obrambi prevzel argentinskega organizatorja igre Facunda Campazza, ki pa si je priljubljenega ‘Bokija’ privoščil s pravo potegavščino, ob kateri se je 35-letni Slovenjgradčan za nekaj trenutkov ‘izgubil v vesolju’, preden je spet ugotovil, kje je žoga.

Najbrž si je želel, da to ne bi bil on, a je potegavščino dobro sprejel
Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar je postal spletna uspešnica, a na njegovo žalost ne na način, kot bi si to želel sam. Nizkorasli Argentinec, ki ga je Murcii posodil Real, si je žogo podal okoli Nachbarja in ga tako povsem zmedel. Kljub temu da si ga je Argentinec pošteno privoščil, je vedno veseli Nachbar potezo sprejel z odobravanjem in na svojem profilu Twitter zapisal: “Zabavna poteza Campazza, ki me je za sekundo zmedel. Iskreno povedano si želim več takšnih (‘free style’) potez v evropski košarki.”

Poteza Facunda Campazza, s katero si je ‘privoščil’ Nachbarja:

R. V.