fbpx

[VIDEO] Pijana sodnika: glavni uriniral, četrtega odpeljal varnostnik

Reditelj je takole z igrišča odstranil sodnika (foto: twitter).

Češki nogometni sodnik Marek Pilny je na tekmo, za katero je bil delegiran, prišel tako pijan, da ni dočakal konca tekme, ampak je bil že prej odstranjen. Vidno vinjeni četrti sodnik se je na trenutke komaj obdržal na nogah, poleg njega pa je bil vidno opit tudi glavni sodnik Jiří Jech, ki je kar sredi tekme uriniral ob robu igrišča.

Marek Pilny si je na prvoligaški tekmi privoščil sramoto, z njim pa je sodeloval tudi glavni sodnik Jiří Jech. Gledalci, ki so hitro ugotovili v kakšnem stanju je četrti sodnik Pilny, so vse skupaj vzeli kot zabavo, a je stvar precej tragikomična. Ja, tudi na tako zelo visokem nivoju se dogajajo takšne stvari.

Tekmo je končal skupaj z redarjem
Posnetki sicer kažejo samo četrtega sodnika Pilnyja, ki se je vse od samega začetka tekme opotekal med obema klopema in oponašal tudi stranskega sodnika, kar sicer ni naloga četrtega sodnika. Glavna zvezda tekme četrti sodnik Marek Pilny, ki je za trenutek izgubil tudi tla pod nogami in poskrbel za pravi šov na tribuni. Celotno situacijo je videl delegat tekme, ki je bil zagotovo zelo začuden in je tudi kaj hitro odreagiral ter nad četrtega sodnika poslal varnostnika, ki četrtega sodnika ‘pospremil’ v garderobo. Češka sodnika sta si privoščila preveč alkohola in se šele po prespani noči najbrž zavedala, kakšno sramoto ter škodo sta si nakopala. Oba je, jasno, Češka nogometna zveza že suspendirala in skoraj zagotovo bosta ostala brez licence ter najbrž tudi brez nadaljnje sodniške kariere. Ker sta pregloboko pogledala v kozarec, se jima zagotovo ne izmuzne tudi kakšna visoka denarna kazen.

G. V.