fbpx

[VIDEO] Poglejte, kakšne “packarije” je včeraj počel Joachim Löw

Selektor Nemčije Joachim Low je na tekmi včeraj počenjal prave "packarije" (foto: twitter).

Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw je včeraj na klopi videl zmago svoje reprezentance, ki je Ukrajino premagala z 2 : 0. Gledalci pred televizijskimi zasloni pa so Löwa videli v nekoliko slabši oziroma kar umazani luči. Takoj po tekmi so namreč na družbena omrežja prišli posnetki, kakšne “packarije” je med tekmo počel selektor Nemčije.

Joachim Löw je sicer znan po tem, da počenja zelo čudne stvari, ampak očitno se sam tega ne zaveda. Denimo pred dvema letoma si je naprej z desnico “očistil” nos, potem pa takoj segel v roko Cristianu Ronaldo.

“Packarije” 56-letnika očitno del vsakdana
Selektor Nemčije je včeraj postal tarča šal zaradi vseh svojih “packarij”, ki jih je počel med tekmo. Vsak selektor oziroma trener tekmo spremlja na svoj način, nekateri so mirni, spet drugi so nervozni, potem pa je tukaj še Joachim Löw, ki počenja za zelo izkušenega 56-letnika zelo čudne stvari. Očitno je selektor, ki sedi na klopi elfa že kar deset let na svojem stolčku oziroma ob klopi, tako zelo nervozen, da ne ve, kaj bi storil s svojimi rokami. Zato z njimi počne umazane reči, ki jih tako izkušeni človek pred toliko kamerami vendarle ne bi smel početi. Očitno Löw tako zelo močno ‘pade’ v tekmo, da na trenutke kar pozabi, kakšne stvari počenja. med tem ko njegova reprezentanca igra na največjem tekmovanju v Evropi.

Joachim Löw včeraj med tekmo z Ukrajino:

https://www.youtube.com/watch?v=s7QYrx82ILQ

Joachim Löw je podobne stvari že počenjal v preteklosti:

https://twitter.com/JuanDirection57/status/742114213322100736

G. V.