fbpx

[VIDEO] Pohvalam Dragiću po včerajšnji odlični predstavi ni videti konca

Dragić se je z Miamijem uvrstil v drugi krog končnice (foto: twitter).

Goran Dragić je z včerajšnjo odlično predstavo dvignil ogromno prahu in zaprl usta marsikaterim dvomljivcem. Na sedmi odločilni tekmi je navdušil in svojo ekipo v slogu najboljših dobesedno sam popeljal v drugi krog končnice, kjer jih sedaj čaka Toronto. S 25 točkami so se na njegov račun na družabnih omrežjih vsule same pohvale, ki jim ni videti konca.

Vzdušje v American Airlines Areni je bilo izjemno. Dragić pa je s svojimi vragolijami na noge spravil vse navijače, slednji so mu namenili tudi stoječe ovacije in ga nagradili za vsako uspešno akcijo.

Vse akcije Gorana Dragića na zadnji tekmi:

Dragić bruhal ogenj tudi v obrambi
V nekaj manj kot 32 minutah je slovenski organizator igre pokazal eno izmed svojih najboljših predstav v končnici, če ne celo najboljšo. Dosegel je 25 točk, zgrešil je samo šest metov iz igre, prispeval pa je še šest skokov in štiri podaje. Za nameček je “Dragon” – kot ga kličejo – z odlično igro v obrambi v žep pospravil zvezdnika Charlotta Kembo Walkerja. Tudi na družabnem omrežju so se našli zanimivi posnetki. Dragić je bil brez dvoma seveda prvo ime tekme, po tekmi je stopil tudi pred medije. “Iskren bom. Pred tekmo smo čutili pritisk, zagotovo. Čutili smo, da je momentum na naši strani po zmagi na šesti tekmi na njihovem terenu. Vedeli smo, da bomo imeli podporo naših navijačev. Bili smo agresivni. Igrali smo dobro v obrambi in napadu, oni pa mogoče niso bili dovolj spočiti.

G. V.