fbpx

[Video] Pretep dveh soigralcev med tekmo

Med minuto odmora se je vnel prepir med Morrisom in Goodwinom (foto: twitter).

Phoenix je danes še enkrat več zabeležil poraz, vendar je bolj kot to po današnji tekmi odmeval incident med dvema soigralcema, ki sta si med minuto odmora skočila v lase. Markieff Morris in Archie Goodwin sta se znašla v konfliktu, Morris je soigralcu celo “prisolil” zaušnico, potem pa so hujši scenarij preprečili soigralci.

Phoenix Sunsi ne najdejo pravega načina, kako priti v boljšo formo. Ekipa je namreč v hudi krizi – s 14 zmagami in 40 porazi so tretja najslabša ekipa v ligi. Da v ekipi Phoenixa ni vse tako, kot bi moralo biti, je bilo dobro videti tudi na današnji tekmi, ko sta si v lase skočila dva soigralca, Markieff Morris in Archie Goodwin.

Najprej vročekrvna, potem pa najboljša strelca svoje ekipe
Že pred tekmo je bilo jasno, da bi se moral zgoditi čudež, da bi ena izmed najslabših ekip uspela premagati najboljšo ekipo v ligi NBA. Golden State Warriorsi so si z rezultatom 112 : 104 zagotovili že 11. zaporedno zmago. Bolj kot zmaga Warriorsov pa je na tekmi odmeval še en neprijeten trenutek. Med minuto odmora sta se v prepir namreč zapletla Markieff Morris in Archie Goodwin. Mladega organizatorja igre Goodwina, ki se je že usedel na klop in čakal na navodila trenerja, je Morris ostro napadel in mu tudi “prilepil” zaušnico. Takoj zatem so igralci hitro stopili med oba igralca in preprečili incident. Tekma se je brez težav nadaljevala, oba vpletena v prepir pa sta bila celo najboljša strelca svoje ekipe.

Incident, ko sta se v prepiru znašla Markieff Morris in Archie Goodwin:

https://www.youtube.com/watch?v=tRcS-yqWNMw

G. V.