fbpx

[VIDEO] Rekord Dragića proti bivšim soigralcem za zmago

Goran Dragić je danes blestel proti svoji nekdanji ekipi Phoenixa (foto twitter).

Miami je zmagal, Goran Dragić pa še naprej nadaljuje z odličnimi predstavami v dresu vročice. Tokrat je proti svoji nekdanji ekipi iz Phoenixa dosegel strelski rekord sezone in se veselil zmage s 108 : 92.

Goran Dragić, ki je še v lanski sezoni – sicer ne celotni – nastopal v dresu Phoenixa, se je tokrat pomeril ravno proti svoji nekdanji ekipi. Glede na to, da se s Sunsi ni razšel ravno v najlepši luči, je danes stresel jezo nad svojim nekdanjim klubom.

Rekord popravil v zadnjih sekundah tekme
Miami je skozi celotno tekmo nadzoroval srečanje in Phoenixu ni dopustil možnosti za presenečenje. Že na začetku srečanja je bilo očitno, da je Goran Dragić za obračun proti nekdanjim soigralcem visoko motiviran. Skupaj z Dwaynom Wadom sta bila glavna junaka Heatsov, Wade je bil tudi prvi strelec moštva s 27 točkami. Rekord sezone pa je uspel Dragiću, ki je zabeležil 25 točk. Sezono je sicer začel nekoliko pod pričakovanji, vse od sredine februarja pa kaže predstave, ki zelo dobro vplivajo na ekipo. Tokrat je popravil osebni rekord, ki ga je držal od 22. februarja, ko je proti Indiani dosegel 24 točk – in sicer šele v zadnjih sekundah, ko je zadel trojko ob koncu tekme. Met iz igre 10/18 in 3/6 za tri govori, da je bila le-ta odvisna predvsem od njega. V nekaj manj kot 34 minutah je zabeležil tudi 7 skokov, 4 podaje, 3 izgubljene in 1 ukradeno žogo.

Vse akcije Gorana Dragića:

https://twitter.com/MiamiHEAT/status/705609852656062464

G. V.