fbpx

[VIDEO] Skupaj s skakalci smo na treningu pokazali, kaj je lastovka

Nasmejani Peter Prevc pred našim mikrofonom (foto: Nova24tv)

Slovenski smučarski skakalci so zopet v akciji. Začeli so namreč z uradnimi treningi in po glavi jim že švigajo misli o novih uspehih. Tako kot vedno so se tudi tokrat dela lotili resno.

Komaj se je končala ena sezona, že smo v pričakovanju naslednje. Naši smučarski skakalci že pridno trenirajo, na stadionu v Kranju pa so nam pokazali, kako je videti njihov običajen trening. Ni skrivnost, da si tudi tokrat želijo uspehov, a za njih bo treba, tako kot vedno, veliko narediti.

Fantje, polni elana, začeli s treningi
Za začetek dneva smo se s fanti družili v fitnesu, kjer poskrbijo za moč in gibljivost, iz temnega prostora pa smo se odpravili pod jasno modro nebo, kjer so pokazali še nekaj ključnih vaj in seveda svoje tekaške sposobnosti. Vsak trening, kot nam je povedal tudi Matjaž Polak, ki skrbi za njihovo motorično pripravo, je skrbno načrtovan, se pa sproti prilagaja, da ne prihaja do neželenih poškodb.

Zabavno in razigrano na treningu
Celotna ekipa je bila zelo razigrana, polna novega elana in pripravljena na nove izzive. Povedali so nam, da so se imeli na dopustu odlično, a so resne treninge in družbo ekipnih prijateljev že kar malo pogrešali. Ciljajo visoko, mi pa jim privoščimo vse najboljše ter jim stojimo ob strani v dobrem in slabem.

Prispevek o treningu naših skakalcev, ki so zopet v akciji:

Barbara Pirh