fbpx

[VIDEO] Spektakularen gol Eterovića, nogo dobil tudi Kapušin

Nova trenerska žrtev spomladi je Iztok Kapušin, ki pri Celju ni zdržal celotno sezono (foto: twitter).

Za nami je izjemno zanimiv 28. krog Prve lige Telekoma Slovenije. Tekme med tednom so ponudile ogromno presenečenj in poskrbele tudi za kar nekaj sprememb. Že včeraj smo kot prvi poročali, da je s trenerskega položaja odstopil trener Krke Andrej Kastrevec, danes pa je nogo dobil še peti trener letošnje pomladi – trener Celja Iztok Kapušin.

Včeraj smo na petih tekmah videli tri remije in dve gostujoči zmagi. In prav zmagi sta bili usodni za trenerja, ki sta s svojima ekipama izgubila in morala zapustiti mesto trenerja. Na tekmi v Novem mestu smo videli tudi izjemno lep zadetek, ki ga je Eterović dosegel skoraj s sredine igrišča.

Kapušin ni zdržal celotne sezone in postal še eden v nizu bivših trenerjev
Celjani so v letošnjo pomlad krenili fantastično in, kot se kaže sedaj, dosegli tudi edino spomladansko zmago – in to proti Mariboru Ljudskem vrtu. Kazali so odlične predstave, vendar zmag niso dosegali, z osvojeno točko so se vrnili tudi iz Ljubljane, potem pa se je začela serija treh zaporednih porazov, ki je odnesla novo trenersko žrtev letošnje pomladi, Iztoka Kapušina. Kapušin je Celje prevzel po slabem začetku, potem ko ga je lani več kot uspešno vodil Simon Rožman. Slabi rezultati so Celje prikovali na samo dno prvenstvene lestvice, vendar je grofom s serijo devetih tekem brez poraza uspel preboj na šesto mesto. Celje je trenutno na devetem mestu s tremi točkami prednosti pred zadnjo Krko, novi trener pa bo imel v prihodnjih osmih krogih ogromno dela, saj je pred Celjani tako boj za obstanek kot tudi polfinale pokala.

Gol Mateja Eterovića:

G. V.