[VIDEO] Tim Gajser eksluzivno: “Z atijem bova naštudirala progo”

Tima Gajserja jutri čakajo kvalifikacije za VN Velike Britanije, kjer bo branil vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva. Pred odhodom na kraj, kjer je pred tremi leti grdo padel, je 19-letnik iz Pečk spregovoril za našo televizijo. Gajser ima sicer v skupnem seštevku razreda MXGP 24 točk prednosti pred Francozom Romainom Febvrejem, ki je drugi.

Po dvotedenskem premoru se nadaljujejo tekme svetovnega prvenstva v motokrosu in glavna vloga bo spet pripadla mlademu Timu Gajserju, ki zazdaj kraljuje v najzahtevnejšem razredu motokrosa, kjer kljub svoji mladosti po več kot polovici tekem zanesljivo vodi. Mladega šampiona smo ujeli po zadnjem treningu, tik pred odhodom na tekmo VN Velike Britanije.

“Z atijem bova naštudirala progo in gremo na zmago”
Našega šampiona smo ustavili po včerajšnjem zadnjem treningu, ko je za Novo24tv povedal, da bo tudi v Veliki Britaniji šel na zmago. “Občutki so dobri, tudi proga mi ugaja. Se bomo potrudili, tako kot vedno, jaz bom dal vse od sebe in gremo na zmago. Z atijem bova naštudirala progo, kolikor se da, in potem bomo videli,” je tik pred odhodom na Otok dejal trenutno najbolj vroč slovenski športnik.

Trening pred VN Velike Britanije v razredu MXGP je na sporedu že ob 10.45, kvalifikacije pa sledijo ob 17.00.

R. V.