fbpx

[VIDEO] Trener sodniku na telefonu pokazal, da je bil ofsajd

Fatih Terim je sodniku pokazal, da zadetek ne bi smel veljati (foto: twitter).

Po večini so se prvenstva v Evropi že končala, nekateri nogometaši so se že podali na zaslužen počitek, spet drugi pa so znova začeli trdo trenirati v novem okolju. Počasi se namreč bliža evropsko prvenstvo v Franciji in nekatere reprezentance so že odigrale svoje prve pripravljalne tekme – med drugim se je zgodila tudi prijateljska tekma med Anglijo in Turčijo, kjer je prvi gol padel po prepovedanem položaju, sodniki pa so zato izvedeli kar preko trenerja, ki jim je pokazal posnetek na telefonu.

Na stadionu Etihad sta se pomerili ekipi, ki bosta čez nekaj manj kot dvajset dni nastopili v Franciji na Evropskem prvenstvu. Še prej bosta odigrali nekaj pripravljalnih tekem, Turčija med drugim prihodnjo nedeljo prihaja tudi v Stožice, kjer se bodo pomerili z našo izbrano vrsto.

Suvereni Fatih Terim proti četrtemu sodniku s telefonom v rokah
Turčija je že v tretji minuti prejela zadetek, vendar bila oškodovana. Strelec zadetka Harry Kane je bil namreč v prepovedanem položaju. Sodniki so storili napako, vse skupaj pa je očitno z dokazi na telefonu izvedel tudi trener Turčije Fatih Terim in telefon, na katerem je bil počasni posnetek nedovoljenega položaja, odnesel četrtemu sodniku. Kljub temu da je šlo samo za prijateljsko tekmo, je bila ta za samozavest obeh reprezentanc zelo pomembna. Turki so kljub temu, da so bili oškodovani, hitro prišli do izenačenja, vendar je Angležem zmago – z 2 : 1 v zaključku tekme – priskrbel Jamie Vardy, ki je letos odkritje sezone.

Fatih Terim pokaže sodniku, da gol ne bi smel veljati:

Vrhunci tekme

https://www.youtube.com/watch?v=BEMUAjFZYZA

G. V.