fbpx

[VIDEO] Tudi Tina Maze in Lindsey Vonn dobrodelni: V spomin Dragu Grubelniku

Drago Grubelnik, foto: Facebook.

Kranjska gora bo v petek gostila dobrodelni nočni veleslalom v spomin na preminulega smučarskega asa Draga Grubelnika. Celoten izkupiček od štartnin bo namenjen njegovemu sinu Maksu Grubelniku. Po strmini se bodo spustili številni znani Slovenci – od nekdanjih smučarskih šampionov do estradnikov in politikov.

Dobrodelna nočna veleslalomska tekma bo potekala v petek ob 18.00 na smučišču v Kranjski gori, izkupiček od prijav pa bo namenjen Dragovi družini. Povezavo do dogodka in prijavnico najdete tukaj.

V štartni hišici bodo stali Dragovi prijatelji in nekdanji smučarski asi: Jure Košir, Rene Mlekuž, Mitja Kunc, Matjaž Vrhovnik, Mitja Dragšič, Bernard Vajdič, Mitja Valenčič, Tomaž Čižman, Alenka Dovžan, Urška Hrovat, Špela Pretnar, Mojca Suhadolc, Nika Fleiss, Tone Vogrinec, Tomi Meglič – Siddharta, Gušti, Jernej Kuntner in mnogi drugi.

V dobrodelno akcijo sta se aktivno vključili tudi kraljici belih strmin, Tina Maze in Lindsey Vonn, ki za licitacijo podarjata svoja podpisana dresa. Kot je v videu dejala Tina, je smučanje izgubilo dobrega prijatelja in osebo, ki jih je vedno spravljala v smeh in razveseljevala. Za akcijo podarja svoj dres “v upanju, da bo malenkost pomagala njegovi družini”.

A. D.