[Ekskluzivno] “Ubijalski” trener in ljubitelj pokra Veselin Vujović ni več selektor rokometne reprezentance, vendar se že govori o njegovem nasledniku!

Veselin Vujovič (Foto: STA)

Veselin Vujovič (Foto: STA)

Veselin Vujović ni več selektor slovenske rokometne reprezentance. Temperamentni selektor je razburil javnost z balkanskim obnašanjem, ko je na eni izmed tekem svojega rokometnega kluba Zagreb vulgarno vpil na slovenskega igralca Aleksa Vlaha: “Umri, umri že enkrat, da te ne vidim več!” Veselin Vujović pa je kot trener pogosto igral poker, začetni kapital za igro z njim je bil 300 evrov. Po naših zanesljivih informacijah se za njegovega naslednika omenja rokometno legendo Talanta Dušebajeva.

Vulgarno obnašanje temperamentnega črnogorskega trenerja Veselina Vujovića je med prvimi razkril slovenski rokometni reprezentant Miha Žvižej, in sicer je z javnostjo delil sporni posnetek Vujovićevega obnašanja na socialnih omrežjih.

Vujović je kljub uspehom v preteklosti že nekaj časa hodil po tankem ledu. Njegovih nenavadnih trenerskih manir so se naveličali tudi igralci, kar se je poznalo na reprezentančnih uspehih v zadnjem času. Svojo potezo je potegnil še predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac in tako odpustil problematičnega selektorja.

V poker navlekel tudi igralce
Na Nova24TV pa izpostavljamo še eno podrobnost iz življenja temperamentnega trenerja. Vujović je namreč imel še eno strast. Zelo je užival v igranju pokra, a pokra ni igral zgolj za zabavo in sprostitev, ampak za lepe vsote denarja. Po naših informacijah je moral, kdor je želel igrati z njim, plačati 300 evrov začetnega vložka. S takšnimi praksami naj bi ustvarjal svoj krog priljubljenih igralcev. Kdor pri igrah ni sodeloval, se ga je Vujović lotil s svojimi spornimi “trenerskimi prijemi” na treningih in tekmah, kot v primeru slovenskega rokometnega igralca Aleksa Vlaha. Igranje “izsiljevalskega” pokra pa se je pogosto dogajalo na pripravah slovenske rokometne reprezentance.

Prvi favorit za mesto selektorja je Talant Dušebajev
Med favoriti za mesto selektorja pa je po naših zanesljivih informacijah legendarni rokometaš Talant Dušebajev. V nekaterih slovenskih medijih se kot morebitni kandidati omenjajo tudi Juan Carlos Pastor, trener Pick Szegeda, Branko Tamše in pa dosedanji Vujovićev pomočnik Uroš Zorman.

Luka Perš

 • lokec

  Vujovič je bil dober trener še boljši igralec. Vendar se zaradi vročekrvnosti ne more obvladovati. Besede, ki jih je izrekel se mu bodo na žalost maščevale. Mislim, da mu je po izbruhu po nekaj minutah žal. Je pač kolerik.

  • Vlado77

   Ne vem zakaj si tako mehak do tipa ki takšne besede izjavlja mladim fantom . Gre za besno kričanje – ogabno nedopustno. Včeraj na Faktor so ga skoraj zagovarjali in jim je bilo žal !! A smo slovenci popolnoma fuč? Nek balkanc lahko tako govori našim igralcem kot da so neki izmečki. Tipično za slovence- smo hlapci rojeni in za hlapce vzgojeni je povedal Kuntner. OIn to v tem primeru drži. Ta Vujović ne bi smel več delati s nobeno ekipo v SLO – je nevaren.

   • Vojteh Dovč

    sej katanec ni nič boljši !!!
    vsi dobri trenerji v “kateremkoli?” klubu so enaki nema milosti,če hočeš kam pridit

 • piko8

  Kakšno jokcanje in poniževanje pred južnaškim bedakom!!!