fbpx

[VIDEO] Večerna zabava ob osvojenem naslovu sredi prestolnice

Večerno slavje navijačev z igralci ob osvojenem naslovu (foto: facebook)

Več kot 20 let so v Ljubljani čakali na te prizore in jih sedaj končno tudi dočakali. Olimpija je po 21 letih postal državni prvak. Že takoj po tekmi v Velenju je bilo veselo in pestro, vendar so ljubljanski junaki v poznih večernih urah doživeli še en sprejem. Sredi prestolnice se je odvijala prava zeleno-bela zabava, kateri so se naknadno priključili tudi nogometaši Olimpije.

Na stadionu Ob jezeru je dolgo kazalo, da bo morala Olimpija svoje slavje prestaviti na zadnjo tekmo, vendar je gromozansko olajšanje prišlo v 94. minuti, ko je Kronaveter zadel iz enajstih metrov in poskrbel za to, kar so nekateri čakali zelo dolgo časa.

Nepopisno slavje sredi prestolnice
Po osvojenem naslovu se je slavje Ljubljančanov seveda najprej začelo v Velenju. V večernih urah pa so na svoj račun prišli tudi tisti, ki si tekme niso mogli ogledati v živo. Sredi prestolnice se je namreč odvijala živahna zabava navijačev Olimpije, ki so najprej slavili sami, nato pa so se jim pridružili tudi nogometaši. Skupaj s svojimi najzvestejšimi navijači so si dali duška in prešerno slavili Olimpijin naslov kar nekaj časa. Slovenska cesta je bila obarvana v zeleno, z nje pa je grmelo kot še nikoli. Za zaključek so se igralci po njej peljali v avtobusu ter se šli nato dalje veseliti osvojene lovorike.

Zabava navijačev sredi prestolnice:

Slavimo sredi Ljubljane! Naslov je doma!!

A post shared by NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) on

Več kot 20 let smo v Ljubljani čakali na te prizore! Prvaki! #verjamemvzmaje

A post shared by NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) on

G. V.