fbpx

[VIDEO] Viole vabijo na derbi s spornim videom, v katerem je Hitler

Viole na tekmo vabijo s prav posebnim videom.

Organizirana navijaška skupina Viole so pred velikim derbijem med Olimpijo in Mariborom pripravile prav poseben video. Na vse možne načine namreč želijo, da bi se navijači Maribora v čim večjem številu udeležili večnega derbija, ki bo tokrat imel še veliko večji naboj, saj gre za neposreden obračun v boju za naslov prvaka.

Vse lepo in prav, če se v tem videu ne bi pojavil sporni nacistični vodja Adolf Hitler. Na kaj so z njim želele opozoriti Viole, ni jasno.

V videu tudi Zlatko Zahovič
Dvominutni video, katerega prvotni namen je, da bi z njim čim več ljudi privabili, da se udeležijo derbija v Ljubljani. Viole, ki so s svojim početjem v zadnjem obdobju dvignile ogromno prahu v slovenski javnosti, so pripravile video po svoji meri. Viole so domoljubni navijači, zato ni čudno, da imajo na tekmah takšne in drugačne znake, ki opozarjajo na to. Nič drugače ni niti v videu, v katerem se pojavi tudi nacistični vodja Adolf Hitler. Ravno on je za mnoge glavni kamen spotike. V zelo dobro pripravljenem videu ni manjkal seveda glavni ljubljenec vijoličastih Zlatko Zahovič, ki ga predvsem Viole še kako cenijo.