fbpx

[VIDEO] Vročekrvnim Grkom spet popustile zavore, na košarkaški tekmi na koncu igrali 3 na 2

Druga tekma končnice v Grčiji se je končala samo s šestimi igralci (foto: twitter).

Znova je bilo zelo vroče na košarkaški tekmi v Grčiji, kar sicer ni nič novega. Za končno tretje mesto se v končnici merita AEK iz Aten, ki ga vodi naš Jure Zdovc, in Aris. Malo pred koncem druge tekme je med igralci prišlo do množičnega prerivanja, epilog dogajanja s strani sodnikov pa je bil tak, da so na parketu ostali samo trije košarkarji iz vsake ekipe, vsi ostali pa so bili izključeni.

Pred nekaj dnevi je bil v središču pozornosti trener AEK-ja Jure Zdovc, ki je skorajda udaril svojega igralca. Na drugi tekmi končnice pa so bili v prerivanje vpleteni skorajda vsi igralci, sodniki pa so na koncu postregli z dokaj zanimivo odločitvijo.

Sodniki izključili večino igralcev, tako da so igrali celo tri na dva
Odločilne tekme v Grčiji so vedno zelo vroče, včasih pa tudi na meji dovoljnega. AEK iz Aten je prednost v svojih rokah praktično držal celo tekmo, in bolj ko se je tekma bližala koncu, bolj je šlo na nož. Nekaj manj kot 15 sekund pred koncem je igralcem zavrela kri in so začeli med seboj obračunavati, na parket so pritekli praktično vsi igralci in tudi nekaj ostalih ljudi iz kluba. Vročekrvna množica se je dokaj hitro umirila, svoje igralce je miril tudi Jure Zdovc, ki ni bil izključen in je svojo ekipo pripeljal do druge zmage proti Arisu. Epilog sodnikov je bila izključitev večine igralcev. Pri vsaki ekipi so ostali samo trije igralci, tako da so v zaključku tekme igrali 3 na 3. Zaradi 5 osebnih napak je bil pozneje izključen še en košarkar Arisa, ki je tekmo tako končal samo z dvema igralcema.

Sodniška odločitev in zaključek tekme:

https://www.youtube.com/watch?v=O3RW-nRsDTM

Prerivanje igralcev:

G. V.