fbpx

[VIDEO] “Vsi zvesti in nezvesti …”

Mitja Gasparini, Tine Urnaut in Dejan Vinčić (foto: Nova24tv).

“Vsi zvesti in nezvesti …,” je začetek vabila gonilne trojke slovenske moške odbojkarske reprezentance dan pred prvo tekmo Slovenije v Svetovni ligi. Trojka Gasparini-Urnaut-Vinčić je namreč stopila pred kamero in povabila vse zveste in nezveste navijače na vse tri tekme, ki jih bodo varovanci Andree Gianija odigrali ta konec tedna, ko v Stožice prihajajo reprezentance Katarja, Tunizije in Venezuele.

To bodo nasploh premierne tri tekme naše reprezentance v Svetovni ligi. Razigrani trio Gasparini-Urnaut-Vinčić je tako stopil pred našo kamero in posnel hudomušno vabilo na vse tri tekme naše odbojkarske reprezentance.

Ne zamudite: Gost sobotne oddaje Športni 1 na 1 bo kapetan slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut. 

Tako trije zabavljači Gasparini, Urnaut in Vinčić vabijo na tekme Svetovne lige v Stožicah:

Slovenska odbojkarska reprezentanca bo prvo tekmo Svetovne lige odigrala jutri, ko se bo v Stožicah ob 20. uri pomerila s Katarjem, dan kasneje bo ob isti uri potekala tekma s Tunizijo, na zadnji dan turnirja, v nedeljo, pa Mitjo Gasperinija, Tineta Urnauta in Dejana Vinčića ob 19. uri čaka še obračun z Venezuelo. Torej, kaj še čakate – vsi zvesti in nezvesti navijači, pridite in pomagajte našim reprezentantom!

Rok Virag