fbpx

[VIDEO] Zadetek Kopitarja prinesel Kingsom točko

Anže Kopitar je Kingsom priboril točko (foto: twitter).

Hokejisti Los Angeles Kingsov so pred domačimi gledalci izgubili po podaljšku z New Jerseyem. Kralji so imeli v podaljšku ogromno smole, saj so zadetek prejeli v zadnjih sekundah. Kopitar je dosegel edini zadetek za svojo ekipo.

21. zadetek v sezoni Anžeta Kopitarja za zmago Kingsov ni bil dovolj, a so ti vseeno osvojili vsaj točko pred domačimi gledalci.

15,2 sekunde pred koncem podaljška prejeli zadetek
Kingsi so izjemno slabo začeli tekmo, saj so se že v drugi minuti znašli v zaostanku, potem ko je zadel Kennedy. Dolgo časa smo čakali na izenačujoči zadetek, vendar domačini kljub vsemu niso bili najbolj napadalno usmerjeni. Šele v 35. minuti je kot pravi center po strelu Lučića do odbitega ploščka prišel Kopitar in ga pospravil v mrežo za izenačenje. V zadnji tretjini nismo videli zadetka, zato so sledili podaljški, ko je prav tako kazalo, da ne bo zadetka in da bomo spremljali kazenske strele. Vendar se New Jersey s tem ni strinjal in 15,2 sekunde pred koncem podaljška preko Moora prišel do zmage. Kingsi so tako v nesrečnem koncu vseeno osvojili točko in še naprej ostajajo na vrhu Pacifiške divizije.

Zadetek Kopitarja:

G. V.