fbpx

[VIDEO] Življenjska forma Dragića v dresu Miamija

Goran Dragić na zadnjih treh tekmah igra kot prerojen (foto: twitter).

Goran Dragić še naprej navdušuje v dresu Miamija. Zdi se, kot da se je Dragić sprostil in nekoliko lažje zadihal, na kar so v Miamiju čakali že kar nekaj časa. Tudi danes je bil najboljši posameznik v ekipi ob zmagi Heatov po podaljšku s 101 : 93.

Miami je v svoji dvorani proti Indiani Pacers začel izjemno slabo, nato so se vendarle zbrali in prišli do podaljška, kjer so tudi na krilih suverenega Dragića prišli do zmage.

Dragiću vrnitev Wada ni povzročala preglavic
V ekipo se je po poškodbi vrnil legenda kluba Dwayne Wade in se z našim organizatorjem igre odlično ujel. Še naprej je poškodovan Chris Bosh, s katerim pa ima Dragić popolnoma drugačno zgodbo, samo upamo pa lahko, da bo Dragić v takšnem ritmu tudi nadaljeval. Brez Bosha na zadnjih treh tekmah Miami še ni izgubil. 9 od 13 točk sta v podaljšku prispevala Goran Dragić in Dwayne Wade. Tudi Wade je bil pri domačih eden izmed boljših, vendar je bilo očitno videti, da še ni v najboljši formi. To je pokazal njegov met iz igre, ki je bil 4/21, vendar je vseeno zadeval v ključnih trenutkih. Dragić je na parketu preživel nekaj več kot 40 minut: ob metu iz igre 10/17 je dosegel 24 točk in izenačil svoj strelski rekord te sezone. K temu je dodal še 8 skokov in 5 asistenc. Beno Udrih si je poškodoval nogo, zato je odigral samo šest minut in se ni vpisal v statistiko. Izjemno pomembna zmaga Miamija v troboju za četrto mesto, kjer je neposredni konkurent tudi Indiana. Miami trenutno zaseda tretje mesto v vzhodni konferenci.

https://www.youtube.com/watch?v=kl93EDinsfw

G. V.