fbpx

[VIDEO] Zmedeni košarkarski reprezentantki žrtvi potegavščine

Košarkarici 'ostali' brez sobe (foto: Youtube/PrtSc).

Kaj bi storili, če bi prišli v svojo hotelsko sobo in v njej našli popolno neznanko, ki leži v halji na postelji, medtem ko so vse vaše stvari izginile? Nekaj takega se je zgodilo košarkarskima repezentantkama Evi Lisec in Teji Trebec. Vse skupaj je bila zgolj potegavščina njunih reprezentančnih soigralk.

Video, v katerem sta Teja Oblak in Sandra Piršič pripravili potegavščino Evi Lisec in Teji Trebec, služi kot promocija sobotne kvalifikacijske tekme za ženski EuroBasket 2017. Vse skupaj je zabaven video, ki je nastal pod okriljem KZS.

Pomembna tekma za uvrstitev na Eurobasket
Slovenska dekleta so na dobri poti, da jim morda uspe preboj na evropsko prvenstvo, potem ko so lani novembra v Litvi premagale Litvanke (64 : 73), ki so najvišje rangirana reprezentanca v kvalifikacijski skupini A. V tej skupini je še reprezentanca Latvije, ki je prav tako premagala Litvo. Sobotna tekma med Slovenijo in Latvijo bo tako že nakazala, katera reprezentanca bo imela najboljše izhodišče pred drugim delom kvalifikacij.

Lestvica (napreduje samo prvouvrščena reprezentanca):
1. Slovenija 1 1 0  +9   2 točki
2. Latvija     1 1 0  +3   2 točki
3. Litva        2 0 2  -12  2 točki

Tekma med Slovenijo in Latvijo je na sporedu v soboto ob 18.30 v dvorani Gimnazije Celje – Center. Vstop na tekmo je brezplačen, vsi navijači pa so povabljeni, da se v znak podpore slovenski ženski reprezentanci oblečejo v zeleno barvo, ki je barva slovenskega dresa.

Potegavščina:

R. V.