fbpx

[Video] 120-kilogramski orjak povsem znorel in po igrišču lovil nasprotnika

Jason Maxiell je želel fizično obračunati z nasprotnikom (foto: twitter).

Jason Maxiell je na košarkaški tekmi Kitajske lige pobesnel in skoraj udaril nasprotnika. Nekaj manj kot 120 kilogramov težek orjak je po igrišču besno lovil nasprotnika. Igralci na igrišču pa so na koncu preprečili še večji incident.

Jason Maxiell si letos prvič služi kruh izven lige NBA, kjer je dokaj uspešno nastopal zadnjih deset let. Sedaj se je odpravil na Kitajsko, in sicer k ekipi Tianjin Ronggang, kjer pa je že sorazmerno hitro opozoril nase, in to ne z igro, ampak s svojim obnašanjem.

Grd udarec v glavo sprožil bes pri Maxiellu
Na tekmi 34. kroga sta se pomerili domača ekipa Shandong in gostujoča ekipa Tianjin Ronggang, za katero igra tudi pobesneli Maxiell. Sredi tretje četrtine pa je počilo. Jason Maxiell je prejel izjemno grd udarec v glavo pod košem. Wu Ke je pritekel od zadaj in s komolcem namerno udaril Maxiella, kar je pri slednjem sprožilo val besa in razburjenja. Brez pomisleka se je 32-letni Američan lotil nasprotnika. Sprva ga je orjak želel udariti, vendar mu to ni uspelo, zato se je pognal v dir za Kitajcem in rušil vse ostale pred seboj. Na koncu so nasprotni igralci, med njimi tudi nekdanji košarkar iz lige NBA Michael Beasley, nekdanjega člana Detroita nekako le uspeli umiriti in preprečili kakšen hujši incident.

Dogodek iz tekme, ko je pobesnel Jason Maxiell:

G. V.