fbpx

Viole: “Žabari, hvala za darilo!”

Viole so se na posmehljiv način zahvalile Olimpiji. (foto: facebook).

Na zadnji tekmi jesenskega dela so mariborski nogometaši po spodrsljaju Olimpije dobili priložnost, da so se Ljubljančanom približali na vsega tri točke. Že sredi tekme so se Viole na posmehljiv način zahvalile zeleno-belim za darilo v obliki spodrsljaja proti Krškemu.

Olimpija je po zadnji tekmi jesenskega dela s porazom v Krškem Mariborčanom omogočila priložnost, da se ji ti približajo na vsega tri točke zaostanka. Spodrsljaja Olimpije so se mariborski navijači veselili že med tekmo s Koprom.

Imeli priložnost za plus deset, zdaj le plus tri
Po remiju Maribora v Ljudskem vrtu proti Zavrču je imela Olimpija v 19. krogu proti Gorici priložnost, da se oddalji na deset točk, a so varovanci Mirana Srebrniča sredi Ljubljane zmagali. Potem so vijoličasti v naslednjem krogu še enkrat doživeli spodrsljaj, ki ga je Olimpija izkoristila. V zadnjih dveh tekmah po so zeleno-beli, ki so igrali brez kapetana Šporarja, osvojili eno samo točko. To so Mariborčani z dvema  zmagama s pridom izkoristili ter se ob koncu jesenskega dela prvenstva Olimpiji približali na vsega tri točke zaostanka.

R. V.