Zaradi terorističnega napada že odpovedana prva tekma

Zaradi terorističnih napadov odpovedana tekma med Belgijo in Portugalsko (foto: twitter).

Zaradi grozljivega terorističnega napada v Bruslju je že odpovedana prva prijateljska tekma. Gledalci bodo prihodnji torek prikrajšani za zanimivo nogometno tekmo med Belgijo in Portugalsko.

Zanimivo je še to, da se je tudi med zadnjim reprezentančnim premorom zgodil grozovit teroristični napad, in sicer v Franciji. Tudi tedaj je bilo kasneje potem odpovedanih še kar nekaj dodatnih tekem. Tudi tokrat gre v naslednjih urah in dneh pričakovati še kakšno dodatno odpovedano tekmo.

Najprej odpovedali današnji trening, nato še tekmo
Prijateljska tekma, ki bi morala biti odigrana v Bruslju na stadionu kralja Baudouina, je zaradi današnjih dogodkov odpovedana. Belgijska nogometna reprezentanca je po vseh današnjih dogodkih sprva odpovedala samo današnji trening reprezentance za prijateljsko tekmo s Portugalsko. Kasneje pa so sprejeli najbolj modro odločitev in tekmo odpovedali, odzvali so se tudi na Twitterju, kjer so zapisali: “Naše misli so danes pri vseh žrtvah terorističnega napada, nogomet je povsem drugotnega pomena.” Tekma bi bila sicer dobra priprava za obe reprezentanci, ki se pripravljata na evropsko prvenstvo letos v Franciji. Na žalost pa je letošnje prvenstvo ogroženo z vseh strani kot še nikoli do sedaj.

G. V.