fbpx

[VIDEO] Spoznajte 106 let staro mladenko, ki je v Beli hiši zaplesala Obami

Vir: Youtube

Nikoli si nisem mislila, da bom lahko obiskala Belo hišo,” je dejala Virginia McLaurin, preprosta 106-letnica, ki si ob srečanju z ameriškim predsednikom ni mogla pomagati, da ne bi zaplesala. Da gre za prav posebno gospo, je bilo jasno že ob njenem prihodu.

Virginia je v trenutku, ko je zagledala Obamo, glasno vzkliknila: “Hi!” (Zdravo!), nato pa od veselja začela poskakovati na mestu. “V čast mi je, da sem vas spoznala, v čast,”  je odvrnila ameriškemu predsedniku, ko ji je ta dejal, da jo je lepo videti.

Stara gospa je postala še bolj razposajena, ko je srečala prvo damo Michelle Obama, s katero je celo zaplesala. Predsednikova soproga je bila nad gospo navdušena: “Rada bi bila kot vi, ko odrastem,” ji je dejala, nato pa jo je še pohvalila, kako si je stara obiskovalka Bele hiše uredila nohte.

Virginia McLaurin: Zelo sem vesela, da imamo črnega predsednika
“Zelo sem vesela, da vas imamo – črnega predsednika s črno ženo. Tukaj sem, da praznujem črnsko zgodovino. Da, zaradi tega sem tukaj,” je dejala Virginia, ko se je uspela malo umiriti, poroča DailyMail.Veste kaj, polepšali ste mi dan,” je srečanje zaključila Michelle Obama.

Virginia je uspela priti v Belo hišo leto dni po začetku spletne peticije, namen katere je bil gospe omogočiti, da bi spoznala Obamo. Na spletno stran Youtube je naložila posnetek, v katerem je Obami sporočala, kako rada bi ga spoznala in kako rada ima njegovo družino. V nedeljo pa se ji je želja končno uresničila.

Ž. K.