Spoznajte moškega, ki je nadvse rad gospodinja

Foto: Instagram

Efren Styles zase pravi, da je v svojih prepričanjih konservativen. Meni, da bi morali ponovno obuditi vlogo glamurozne gospodinje. Ne samo to, prepričan je tudi, da bi bilo potrebno to vlogo razširiti k moškim. Takšno življenje živi tudi sam. S svojim možem. 

Styles je poročen s Cristopherjem, zdravnikom, ki del svojega zajetnega dohodka z veseljem nameni temu, da svojemu možu omogoči glamorozni življenjski slog za štedilnikom. Styles je na življenje, ki se vrti okoli gospodinjskih opravil in dela na “sebi”, tako ponosen, da je naredil profil na družbenem omrežju Instagram, kjer razkazuje utrinke svojega vsakdanjika.

Njegov dan se začne, ko njegov mož odide na delo. Sprva se posveti treningu z utežmi, kjer daje poseben poudarek prsnim mišicam. Zelo rad obleče majice, s katerimi poudari svoj dekolte. Nato se posveti negi kože, ki jo neguje z bizarno dragimi kremami, narejenimi iz 24-karatnega zlata. Ko je nege telesa konec, se posveti hišnim opravilom, nato pa tudi kuhanju za svojega moža.

“Zdi se mi, da se je to obdobje gospodinj izgubilo v zgodovini, jaz pa bi rad to idejo obudil in jo apliciral na svet homoseksualcev. Eden izmed partnerjev bi vedno moral biti “gospodinja” v hiši,” je prepričan Efren

Življenje na veliki nogi
Par iz Združenih držav živi v kalifornijskem mestu San Marino, kjer sta stara znanca draguljarn in trgovin, ki prodajajo pregrešno draga oblačila in modne dodatke. Efren sicer zelo nerad govori o denarju, kljub temu da je že na prvi pogled jasno, da ima le-tega na pretek.

Nenavaden par sicer rad zaide v najdražje restavracije, kjer Efren navadno svojemu možu Christopherju prepusti, da naroči namesto njega.

Ž. K.