fbpx

Sprevržen tajski kralj preživlja karanteno v Nemčiji, obkrožen s haremom 20 priležnic

Tajski kralj Rama X (Foto: epa)

Tajski kralj Maha naj bi se ponovno vrnil v hotel s štirimi zvezdicami v Nemčiji. Skupaj s svojim haremom naj bi rezerviral celotno četrto nadstropje in naj bi bili zaprti skupaj z osebjem. Njegove konkubine so poimenovane kot “vojaške sile”.

Gre za alpski hotel, kjer tajski kralj preživlja karanteno skupaj s svojim haremom dvajsetih konkubin, poroča Daily Mail. Po kratkem obisku Tajske naj bi se spet vrnil nazaj v idilični nemški hotel v Alpah na jugu Nemčije, ne glede na to, da Tajci njegova dejanja strogo obsojajo. Po poročanju nemškega Bilda naj bi rezervirali celotno četrto nadstropje, ki naj bi imelo tudi “sobo za užitke” in je opremljeno z zakladi in starinami iz Tajske. Tajski prebivalci tožijo, da njihov kralj uživa, medtem ko njegovi prebivalci trpijo.

Na spletni strani hotela je zapisano, da je trenutno zaprt za rezervacijo, ne da bi bilo kje omenjeno o njegovih gostih. Hotelskemu osebju je onemogočeno vstopiti v četrto nadstropje, kjer so kralj in njegova družba.

Kralj, ki ga poimenujejo tudi kot Rama X, preživi ogromno časa izven Tajske in so ga že opazili med kolesarjenjem po Švici. Njegove konkubine v hotelu naj bi imele dodeljene čine po številkah in statusih kot majorka ali polkovnica.

Tajci v karanteni, medtem ko njihov kralj uživa
Tajska naj bi bila v karanteni že od marca, kjer je že tri tisoč okužb in 55 smrti s koronavirusom. Po spletu se že širijo kritike na račun kralja in označujejo njegova dejanja kot sramotna. Na Tajskem je sicer kritiziranje monarhije kaznivo tudi s 15 leti zapora, vendar je predvsem mlajšemu prebivalstvu postalo dovolj.

Sara Kovač