fbpx

Stara je 70 let, za neverjetno mladosten videz pa uporablja kar lasten človeški izloček

(Foto: youtube)

Stella Ralfini je stara 70 let, vendar ji tega nihče ne verjame. Za svoja leta ima namreč zelo mladostni videz, ki ga ne pripisuje le zdravemu načinu življenja, temveč človeški tekočini, ki jo uporablja za nego kože.

Stella Ralfini je upokojena terapevtka za spolnost, ki je učinek navedene tekočine odkrila pri 30 letih, ko je še študirala medicino v Indiji. Tam je dobila zelo srbeč izpuščaj na koži in eden od zdravnikov ji je svetoval, naj izpuščaj neguje z lastnim urinom. Ker ni imela druge izbire in ker si je želela pomagati, je naredila to, kar ji je zdravnik svetoval. Tako si je izpuščaj oskrbovala cel teden, nakar je izginil in se ni več pojavil.

“Z urinom je možno pozdraviti večinoma vse”
Kljub nenehni negi kože skozi vse življenje je Stella dobila diagnozo rak na koži in tako se je znova spomnila na metodo urina. Po operaciji se je raka znebila, z urinom pa je nadaljevala. Svojemu zdravniku je zelo hvaležna, vendar meni, da sta njen zdrav slog in negovanje kože pripomogla k popolnemu okrevanju. “Mnogi ljudje so šokirani, ko jim povem, koliko sem stara. Morala bi lagati o letih, ker želim najti ljubezen in koliko moških išče 70 let staro žensko?” pravi Stella in ponosno pove, da zasluge za njen videz pripisuje urinu.

“Urin je eno izmed najboljših zdravil. Ljudje se zgražajo, ko pomislijo na njega, toda urin ni umazan. To je vaša DNK in zato ima tako močan učinek. Iz vas pride svež in nima vonja. Z njim se da ozdraviti večinoma vse, kar imate na koži,” svetuje Stella in dodaja, da se rezultati poznajo že prvi teden po uporabi te metode vsaj trikrat v tednu.

D. Š.