fbpx

Ste se vprašali, kako svoje partnerke izbira Miro Cerar?

Tiskovna predstavnica Tina Štrafela in premier Miro Cerar foto: STA).

Kako težko je najti tisto “pravo” ali “pravega”, prav v teh dneh dokazuje naš v ljubezni nesrečni predsednik vlade Miro Cerar. Da že po značaju bolj okleva in vse premišljuje, pred slovensko javnostjo dokazuje vsak dan. Težko se odloči, če pa se že odloči, pa je to običajno napačna odločitev.

Žal pa njegove težave, s katerimi hočeš nočeš živimo tudi državljani, ko sledimo njegovim govorom in modrovanjem, nimajo korenin le v politiki. Z enakimi problemi se sooča tudi v zasebnem življenju. O ženskah očitno veliko premišljuje in jih opazuje, nato pa se po pravilu napačno odloči. Poročen dvakrat, ločen dvakrat. Skoraj poročen tretjič, zdaj pa morda zaljubljen četrtič.

Dva propadla, v tretjega se raje ni podal
Cerarju v ljubezni ni lahko, kar dokazujeta tudi dva propadla zakona. Prvi je trajal manj, kot traja njegova vlada – zgolj eno leto. V zakonski jarm je tedaj romantik Miro skočil z umetnico Majo. Otrok nista imela.

Prav tako sredi devetdesetih let se je Cerar podal na drugo zakonsko pot. Po tej poti sta s partnerko Danico hodila kar nekaj časa, v zakonu pa sta se jima rodila tudi dva otroka. Pa vendar so bile ovire na tej poti očitno prevelike in sledila je še druga ločitev.

A Cerarjevo nemirno srce ni mirovalo dolgo. Začarala ga je temnolaska Vesna Arnšek, lastnica turistične agencije Kompas Krško. Z njo se je v javnosti prvič pojavil leta 2013 in na začetku je že kazalo, da bi v tretje lahko šlo rado. V začetku leta 2015 se je celo govorilo o poroki, a se je zaljubljeni parček raje odločil za življenje na koruzi.

Vrgel jo je na cesto
Morda je celo bolje tako, saj bi verjetno zdaj sledila še tretja ločitev. Razhod je bil namreč po poročanju nekaterih medijev več kot boleč, Miro pa se je pokazal vse prej kot kavalir. Če ste mislili, da je prekinitev razmerja s pomočjo SMS-sporočila brezčutna, verjetno ne veste, kako zelo so še lahko prekinitve brezčutne.

Miro Cerar se je odločil, da bo razmerje prekinil na res nenavaden način. Z Arnškovo naj bi zvezo prekinil tako, da je vso njeno prtljago postavil pred prag, medtem ko je za velikonočne praznike obiskovala svoje sorodnike na Dolenjskem, je tedaj poročal Požareport.

Cerar govoric ni želi komentirati. Kako se z resnico o nenavadnem kavalirju konec aprila ni želelo soočiti niti strto srce Vesne Arnšek, pa pove tudi dejstvo, da je ta razhod preprosto zanikala.

Kakor koli – pretekli teden so se le oglasili tudi pri Cerarjevih in Arnškovi. Še prek revije Reporter so uradno sporočili, da je vsega konec. Konec. Kako je tokrat reagirala sedaj že nekdanja Cerarjeva srčna izbranka, še ni znano.

Temnolasko zamenjala svetlolaska?
Zakaj se je Cerar odločil, da bo tako surovo obračunal z osebo, ki jo je nekdaj ljubil, ni povsem jasno. So se pa iz vladnega kabineta začele širiti govorice, da premier nenavadno veliko pozornosti po novem namenja svetlolasi predstavnici za stike z javnostjo Tini Štrafela. Ali si na ta način – tako kot to sicer radi počnejo številni v ljubezni razočarani moški – le začasno celi srčne rane ali pa gre za kaj več, bo pokazal čas.

B. O.