fbpx

Tako sta si podobni, da ju niti lastna moža ne razločita!

Foto: instagram

Dawn Hubsher je stara 60 let in ima hčer, staro 30 let, po imenu Cher. Ko ju ljudje prvič vidijo, mislijo, da sestri dvojčici. Obe sta si tako podobni, da ju tudi lastna moža komaj prepoznata. Čeprav sta si bili vedno podobni, se je podobnost izrazila šele, ko je Cher postala najstnica. Čeprav se je Cher sprva zdelo čudno, da je edina oseba v šoli, ki ima mlado mamo, ki je bila videti kot ona, je to pozneje sprejela.

Njuna podobnost je na družbenih medijih zbrala številne sledilce, a vendar niso edini, ki ju ne ločijo. Njun videz zmede tudi prijatelje in družino, vključno z Cherinim možem Jaredom, poroča Večernji list“Ko sva z mamo nosili oblačila iste barve, in ker imava oba dolge, temne lase, sva bili od zadaj videti enaki. Moj mož je pristopil k moji materi in jo udaril po zadnjici, ker je mislil, da sem to jaz,” je povedala Cher Hubsher.

“Vsak fant, s katerim sem bila, mi je rekel, da zdaj ve, kako bom izgledala čez 30 let in da je srečen, da se ne bom veliko spremenila,” je še dejala Cher.

Mati Dawn Hubsher je seveda navdušena nad tem, da jo primerjajo s Cher, ker mislijo, da sta sestri dvojčici. Glede na to, da je stara 60 let, ji to, da izgleda dvakrat mlajša, prav ugaja.  “Ljudje ponavadi mislijo, da imam trideset let, kar je zame velik kompliment,” je dejala Dawn in še doda, da so ji vsi govorili, da je hči njen klon.

“Ker imava enako konfekcijsko številko in obliko postave, si tako lahko med seboj menjava oblačila, hkrati pa takoj veva kaj nama paše, ko že ena poskusi oblačilo,” pravi Dawn. Cher pravi, da sta z mamo resnično najboljši prijateljici. “Ona je velik del mojega življenja in ne bi hotela ničesar spremeniti,” je še razkrila.

Aprila sta tudi izdali svojo knjigo, ki se imenuje “Vez, ki traja večno” in govori o odnosu med materami in hčerami. Knjiga je tako dober vodič vsem tistim mamam in hčeram, ki si želijo urediti zdrav in srečen odnos. Skupaj pa sta posneli dve sezoni resničnostne serije imenovano “sMothered”.

Sara Kovač