fbpx

To je vroča in poželjiva starleta Doroteja

Doroteja Premužič (Foto: Instagram)

Vizažistka slavnih Doroteja Premužič je poleg Katarine Benček zagotovo najbolj znana in poželjiva Diamantka. Na Instagramu ji sledi le malo manj kot 55 tisoč oboževalcev, seveda pa večina njenih fotografij naleti na izjemen odziv – predvsem tiste, na katerih kaže svoja glavna atributa: seksi zadnjico in bogato oprsje.

Seveda ne dovolimo, da bi bili naši bralci prikrajšani za takšno lepoto – izbrskali smo nekaj njenih vročih fotografij, izbiro najljubše pa prepuščamo vam.

Ujela nogometaša
Doroteja je bila nekoč Playboyeva zajčica, njeno posteljo in srce pa je grel raper Trkaj. 33-letnica, ki je rojena 10. marca, je danes srečna v objemu nogometaša Gala Simiča, ki je od lepotice mlajši tri leta. Vendar pa sta očitno prava kombinacija, saj sta skupaj že pet let. Nekoč je Doroteja sicer izjavila, da če bi šel njen dragi na kolena, bi rekla »da«, vendar pa do zaroke očitno še ni prišlo …

To jima je skupno s Kim Kardashian
Doroteja je lani odpotovala v Združene arabske emirate, kjer je spoznala zvezdnico svetovnega kova Kim Kardashian. Tja je odpotovala z razlogom – da se še izpopolni v ličenju, hkrati pa je dobila VIP-vstopnico, ki ji je omogočila dostop do najbolj znane članice družine Kardashian. Doroteja namreč obvlada prav tisti način ličenja, na katerega prisega tudi Kim, njeni mejkapi pa so vedno urejeni do zadnje podrobnosti. Našo zvezdnico je pri Kim presenetila predvsem njena prijaznost.

Doroteja skupaj z diamantko Katarino Benček. (Foto: Instagram)

Njeni lepotni popravki
Doroteja je priznala, da že nekaj časa ni več le naravna lepotica. Ko je imela 29 let, si je z botoksom povečala ustnice, sledili pa so še lepotni popravki na predelu okrog oči. Nekoliko ima spremenjene tudi lica – ta je dala napolniti s hialuronom – in nos, ki si ga je dala poravnati, da je, po njenem mnenju, sedaj bolj simetričen. Nikakor pa ni pozabila na področje vratu in dekolteja. Tudi za to je poskrbela z minimalnimi lepotnimi popravki. V enem od zadnjih člankov je priznala, da ima hialuronsko kislino v ustnicah in botoks za zgladitev gub na čelu.

Škandal24