fbpx

To so lepotice z letošnjega evropskega nogometnega prvenstva

Pilar Rubio- žena Sergia Ramosa (foto: Instagram)

Evropsko prvenstvo v nogometu je prava zakladnica WAG (žena in deklet nogometnih igralcev), ki ne uživajo zgolj v gledanju svojih partnerjev na nogometnih igriščih, temveč na poglede teh super lepotic uživa tudi občinstvo.

Noemie Happart je belgijski supermodel ter mis Belgije 2013, trenutno pa študira medicino v Liegeu. Njen fant je Yannick Carrasco, igralec Atletica Madrid in član belgijske reprezentance. Posebno znana je postala, ko je strastno poljubila svojega nogometaša v finalu lige prvakov.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Raquel Mauri je bila frizerka iz Seville, ko je spoznala sedanjega moža in hrvaškega reprezentanta Ivana Rakitića. Poročena sta od leta 2013 in imata malo hčerkico.

To so najlepše žene in dekleta nogometnih igralcev EURA 2016 1

Foto: Instagram

Renata Langmannova je češka manekenka in mis Češke iz leta 2006. Končala je poslovno in policijsko akademijo. Je najbolj znan obraz blagovne znamk Guess, Triumph in Lormar. Je v zvezi s češkim nogometašem Martinom Feninom.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sam Cooke je dekle angleškega igralca Chrisa Smallinga in model, ki se redno pojavlja v reklamah za FHM, Front, Maxim in za druge prepoznavne znamke. Trenutno dela kot fotografinja, specializirana za fotografiranje modelov, dojenčkov in družinskih portretov.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Hazel O’Sullivan je angleški top model, svojo slavo pa je povečala z udeležbo v resničnostem šovu Big Brother. Dobiva se z angleškim igralcem Androsom Townsendom.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ludivine Kadri je francoska lepotica in žena reprezentanta Bacarya Sagnaa. Spoznala ga je, ko je bila stara komaj 14 let. Po koncu fakultete sta se zbližala in od takrat sta nerazdružljiva.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

M. P.