fbpx

To so tuji mediji zapisali o Ines, sestri Melanie Trump

Foto: youtube

Tuji mediji so pod drobnogled vzeli starejšo sestro prve dame ZDA Melanie Trump, Ines, in pri tem zapisali, da zelo malo ljudi ve, da ima prva dama sestro. “Vendar 49-letna Ines Knauss dejansko živi le ulico stran od Melanie v New Yorku, sestri pa sta zelo navezani druga na drugo.”

Tuji mediji ne ‘šparajo’ lepih besed, ko te nanesejo na starejšo sestro Melanie Trump, Ines Knauss. Express je recimo zapisal, da ima njena sestra “temne lase in dobro izgleda. Melania ima modre oči, Ines pa temnejše. Kljub temu, da je skoraj tako fotogenična kot njena mlajša sestra, pa se Ines le redko pojavlja na javnih prireditvah.” Dodali so še, da so “skrivnostno temnolasko nazadnje fotografi ujeli pred več kot desetimi leti, ko je bila na kosilu v Mar-a-Lagu, 4. februarja 2005.” Takrat je bila po njihovih podatkih na Floridi skupaj z Melanio in Audrey Gruss, bogato filantropistko.

Ines Knauss. Foto: Facebook

Neverjetna ženska in prijateljica
V Expressu pa gredo še dlje, med drugim razkrivajo, kako sta si blizu s slavno sestro, ženo Donalda Trumpa, in da je Melania leta 2014 na svojem Twitter profilu objavila skico, ob njej pa zapisala, da je to umetnost izpod prstov umetnice Ines Knauss. Sicer pa je Melania junija lani na nacionalni konvenciji republikancev dejala, da je Ines “neverjetna ženska in prijateljica”.

Na omenjenem spletnem portalu so naredili celo anketo, kjer so vprašali: “Ali ste vedeli, da ima Melania Trump sestro?”, kjer jih je kar 80 odstotkov odgovorilo, da o tem niso vedeli ničesar.

Marjanca Scheicher