Trumpova nekdanja žena na Hrvaškem na operacijo

Ivana Trump po operaciji na Hrvaškem.

Ivana Trump te dni biva v Zagrebu. Glavni vzrok njenega obiska je operacija oči, ki jo je uspešno opravila v priljubljeni zagrebški kliniki. Tako se je prva soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa za vedno rešila težav z vidom.

Ivana Trump je svetovna znana oseba, ki se je odločila svoje oči položiti v roke hrvaškim specialistom iz Klinike Svjetlost in direktorju prof. dr. Nikici Gabriću, ki ji je oči operiral. Svoje težave z vidom so v omenjeni kliniki odpravile tudi svetovne zvezde Armand Assante, Franco Nero, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević in še marsikdo drug.

“O vrhunski oftalmološki kliniki v Zagrebu so mi govorili že prijatelji iz New Yorka, ki so že bili operirani v tej kliniki. Lahko rečejo le – hvala za vrhunsko storitev in strokovnost. Opazila sem, da je operacija zvišala kakovost njihovega življenja. Tako sem po pregledu čakala le še na pravi trenutek,” je povedala Ivana Trump po operaciji. Nekdanja Trumpova soproga je prvi pregled opravila sicer že lansko leto, ko je prišla v Zagreb kot častna gostja na tekmovanju za Miss Universe Hrvaška. Zdravnik ji je takrat svetoval operacijo za namestitev intraokularnih leč Symfony, vendar pa zaradi obveznosti takrat operacije ni mogla opraviti.

J. G.