Trumpova nekdanja žena na Hrvaškem na operacijo

Ivana Trump po operaciji na Hrvaškem.

Ivana Trump te dni biva v Zagrebu. Glavni vzrok njenega obiska je operacija oči, ki jo je uspešno opravila v priljubljeni zagrebški kliniki. Tako se je prva soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa za vedno rešila težav z vidom.

Ivana Trump je svetovna znana oseba, ki se je odločila svoje oči položiti v roke hrvaškim specialistom iz Klinike Svjetlost in direktorju prof. dr. Nikici Gabriću, ki ji je oči operiral. Svoje težave z vidom so v omenjeni kliniki odpravile tudi svetovne zvezde Armand Assante, Franco Nero, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević in še marsikdo drug.

“O vrhunski oftalmološki kliniki v Zagrebu so mi govorili že prijatelji iz New Yorka, ki so že bili operirani v tej kliniki. Lahko rečejo le – hvala za vrhunsko storitev in strokovnost. Opazila sem, da je operacija zvišala kakovost njihovega življenja. Tako sem po pregledu čakala le še na pravi trenutek,” je povedala Ivana Trump po operaciji. Nekdanja Trumpova soproga je prvi pregled opravila sicer že lansko leto, ko je prišla v Zagreb kot častna gostja na tekmovanju za Miss Universe Hrvaška. Zdravnik ji je takrat svetoval operacijo za namestitev intraokularnih leč Symfony, vendar pa zaradi obveznosti takrat operacije ni mogla opraviti.

J. G.

 • Olga101

  Bravo Hrvati! V Sloveniji levičarji (komunisti) uničujejo zdravstvo, da se ne bi slučajno prišel zdraviti kak imperialisti, pa se mimogrede izvajajo evtanazijo v čakalnih vrstah …
  “Naši” pa se gredo zdraviti k imeperialistom, spomnimo se Kučana, Turka….Denarja na udbaških računih, ukradenega slovenskim davkoplačevalcem, je dovolj…

  • Get Smart

   Rvacka je kaviaržidokominternistična tvorba. Pika. Je pod totalno
   kontrolo kaviaržidokominterne in lokalne KOMUNISTIČNE PARTIJE
   JUGOSLAVIJE.
   Razlika med Slovenijo in Rvackijo je, da smo Slovenijo ustanovili SLOVENCI, Rvackijo pa kaviaržidokominterna.

   Ko rečeš rvati, kaj to pomeni? Državljani Rvacke? So vsi isti?
   Ali rvati kot obarsko pleme (KARABATOV), ki je menda nekoč obstajalo, a je vsekakor izumrlo, je pa kaviaržidokominterna uporabila ime za imenovanje
   svoje SERBUSNE enklave najprej na enem majhnem košču ozemlja na
   Balkanskem potoku, ki ga je potem (kaviaržidokominterna) počasi širila
   in danes razširila preko vsega Jadranskega morja itd.
   Btw, država Rvacka izvaja LAŽNE in proti-človeške OZEMELJSKE ZAHTEVE zoper slovensko zemlo in vodo?
   Bravo?
   DAJTE se ljudje zresniti in ODPRITE učke in začnite SPOZNAVATI svet takšen, kot je, ne kot vam ga slika kaviaržidokomintern in MURGL JUGOKOMI agitprop.

  • jakob kovač

   Ker komunistov ni več so samo bivši,med njimi tudi vrh SDS-a a ne?

   • lokec

    Ti si navaden pametnjakovič. Kovači so pametni.
    Kučan in ostali so pa postali imperjalisti, ki ožemajo delavski razred do zadnjega diha. Še zdravja Kučanisti ne privoščijo delavskemu razredu Slovenije. Sami pa hodijo na zdravljenje k svojim imperjalistom v Švico in Avstrijo.

    • jakob kovač

     Ti pa imaš potrdilo da si pameten-pokec

 • Get Smart

  Rvacka je kaviaržidokominternistična tvorba. Pika. J epod totalno kontrolo kaviaržidokominterne in lokalne KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

  Ko rečeš rvati, kaj to pomeni? Državljani Rvacke? So vsi isti?
  Ali rvati kot obarsko pleme (KARABATOV), ki je menda nekoč obstajalo, a je vsekakor izumrlo, je pa kaviaržidokominterna uporabila ime za imenovanje svoje SERBUSNE enklave najprej na enem majhnem košču ozemlja na Balkanskem potoku, ki ga je potem (kaviaržidokominterna) počasi širila in danes razširila preko vsega Jadranskega morja itd.

  Btw, država Rvacka izvaja LAŽNE in proti-človeške OZEMELJSKE ZAHTEVE zoper slovensko zemlo in vodo?
  Bravo?

  DAJTE se ljudje zresniti in ODPRITE učke in začnite SPOZNAVATI svet takšen, kot je, ne kot vam ga slika kaviaržidokomintern in MURGL JUGOKOMI agitprop.

  • Get Smart

   Pamet v glavo.

 • SIMON ROZIC

  V naši državi je v zdravstvu “največji” kirurg Mesec in glavna medicinska sestra
  tovarišica ciganka Violeta Tomić ….Reši se kdor se more!!!!

  • Slovenka

   Ne kliči vraga.

 • šmentanamuha

  Hrvati nas šišajo po levi in po desni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!