fbpx

Umrl je španski komik, ki je zaslovel s svojim edinstvenim smehom

"Risitas" (Foto: YouTube)

Umrl je znani komik in televizijska zvezda, Španec Huan Joya Borja, ki je v svetu najbolj zaslovel po svojem neponovljivem, edinstvenem smehu. V rodni Španiji so ga poznali pod vzdevkom Risitas. Po njem so ustvarili tudi številne meme na socialnih omrežjih.

Španec Huan Joya Borja, ki je s svojimi smejočimi nastopi zabaval ves svet, je končal svojo življenjsko pot v 65 letu starosti, potem ko je izgubil bitko z dolgotrajno boleznijo. Znano je, da je lani pristal v bolnišnični oskrbi. V rodni Španiji je zaslovel po svojem nastopu v oddaji z naslovom Ratones Coloraos, poroča Noizz

Med intervjujem z gostiteljem Jesusom Quinterjem, je pripovedoval smešno zgodbo o tem, kako je še kot mladenič delal v kavarni in metal posodo v ocean. Njegova zgodba se mu je zdela tako smešna, da je med napadi smeha komajda govoril. 

Ta del oddaje je bil naložen na Youtube, ob tem pa je komik postal popularen v Španiji, vendar pa je Borja svojo resnično slavo dočakal šele kakšnih deset let pozneje. Okoli leta 2014 so namreč pričeli ljudje uporabljati posnetek ter ga objavljati na svojih profilih z zgodbami.

Domen Mezeg