fbpx

Kapljica na dan je dovolj, da prežene bolezen stran

Foto: Pexels

Za vas smo našli stari tibetanski recept, ki obljublja korenito spremembo pri zdravju …

Stari tibetanski recept pravi, da je dovolj, da ga uporabite enkrat letno, vztrajate 12 dni, pa boste celo leto zaščiteni pred vsako boleznijo. Vsekakor se splača poskusiti! Mnogi strokovnjaki so leta in leta preučevali to staro zdravilo in prišli do zaključka, da zares pomaga.

Glavna sestavina je česen. Tega zelo dobro poznamo in tudi vemo, da je znanstveno dokazano, kako zdravilen je. Vsebuje snov, imenovano alicin, ki zelo blagodejno deluje na naše telo. Uravnava krvni tlak, znižuje nevarni holesterol, ščiti srce in ožilje, zdravi in lajša aterosklerozo, preprečuje slabo cirkulacijo, ščiti srce pred številnimi boleznimi, ščiti tudi pred rakom. Česen je eden najmočnejših naravnih antibiotikov in tega so se zavedali že nekoč.

Kako pripraviti zdravilo? 
Potrebujete 200 ml 95-odstotnega alkohola (tega lahko kupite v lekarni) in 350 gramov česna. Česen očistite in pretlačite. Nato ga dajte v steklen kozarec in čez nalijte alkohol. Dobro zaprite, premešajte in pustite 10 dni. Vsak dan premešajte, nato pa po desetih dneh tekočino precedite v stekleničko in zaprite.

Kako zdravilo uporabljati?
V kozarec vode dodajte eno kapljico in popijte zjutraj na tešče, nato spet pred zajtrkom, pred kosilom, pred večerjo in pred spanjem. Tinkturo uporabljajte 12 dni, nato prenehajte. Ponovite čez eno leto.

Vsekakor se splača preizkusiti.

Za upokojence