Izraelci razvili tehnologijo, ki prepozna teroriste in pedofile po obraznih potezah?

Salah Abdeslam (foto: Twitter).

Ustanovitelji izraelskega “start-upa” trdijo, da so iznašli način, kako samo s pomočjo obraznih potez odkriti potencialnega terorista. Njihova programska oprema, ki zaznava specifične poteze obraza, ne odkriva samo teroristov, temveč tudi potencialne pedofile in dobre igralce pokra. 

Programska oprema naj bi bila tako uspešna, da je do sedaj brez kakršnekoli pomoči odkrila že 11 teroristov, med drugimi tudi pariškega napadalca Salaha Abdesalama. Snovalci trdijo, da je aplikacija tako dobra, da sedaj sodelujejo tudi z izraelskimi oblastmi.

“Človeka razumemo bolje, kot ga razumejo običajni ljudje. Našo osebnost determinira DNK, to pa se kaže na našem obrazu. Gre za nekakšen signal,” trdi Shai Gilboa, generalni direktor “start-upa” Faception. Družba, ki je bila ustanovljena leta 2014 v Tel Avivu, je v program vnesla bazo 18 klasifikatorjev, ki predvidijo osebnost z 80-odstotno natančnostjo.

Svoj izdelek so testirali na amaterskem turnirju v pokru. Vse prijavljene igralce so slikali, nato pa njihove slike primerjali z slikami profesionalnih igralcev. Izsledki so bili presenetljivi – program je predvidel štiri potencialne zmagovalce, od katerih sta dva končala med prvimi tremi, poroča Daily Mail.

Ali to lahko vodi v distopično družbo?
Programska oprema pa vzbuja vsaj toliko skrbi kot navdušenja. Mnogi so pomislili, da bi lahko naprava, ki vnaprej napoveduje bodoče kriminalce, vodila v družbo – podobno kot tista, ki je bila predstavljena v filmu Posebno poročilo, v katerem je igral Tom Cruise. V filmu posebna skupina jasnovidcev napoveduje zločine, ki se še niso zgodili. Gilboa, generalni direktor družbe, ki proizvaja sporno programsko opremo, se na pomisleke ne ozira in pravi, da tehnologija, ki pri ljudeh izpostavlja negativne karakteristike, ne bo nikoli na voljo javnosti.

Ž. K.

 

 • Franc Šink

  Pri nekaterih ljudeh se to vidi brez tehnologije.Npr pri politikih!

 • Domoljub in gej

  Zelo zlahka se, da brati iz obraza ljudi, ker se karakter zrcali prav v slednjem… Tudi v Sloveniji ne bi škodilo če bi zaposleni na csdju in v sodstvu obiskovali dodatna usposabljanja na to tematiko, kako brati iz obraza…

  • indijanka

   Ti bi ljudem, ki ne znajo razsojati na podlagi materialnih dokazov v roke položil, da se odločajo na podlagi presoje obraza? Grozljivo. Srh me spreleti ob tem.

   • Lord H.

    Nekje sem bral, da z leti človek dobi obraz, kot si ga zasluži, torej, da se odzrcali v njem tisto, kar je v duši. Za mnoge to drži. Domovino in geja razumem v smeri, da bi morali imeti zaposleni malo več intuicije.

    Zdajle imaš lep primer v ločitvi Johnnyja Deepa, dečva manipulira z njim in sodiščem ter igra žrtev. Menda naj bi jo udaril, a se na fotkah zelo čudna modrica “seli” po njenem obrazu tako, da to opazi vsakdo, vse prejšnje partnerke pa ga branijo, da ni bil nikdar nasilen.

    • indijanka

     Na intuicijo se malce spoznam :). Zlorabljala bi se. Bolj bi bilo pomembno, da se razreši vprašanje odgovornosti. Pri nas se vse skriva za kolektivno. Poboji, CSDji.. Veš, zgodbe kjer se CSD zmoti so preprosto sledljive. Mati je bila porotnica na socialnem sodišču. Te stroke se je lotila, ker je del otroštva preživela v sirotišnici. Pirat je meni najprikupnejši moški filmske industrije. Ne vem, pa kdo je v resnici. Ta razveza je stvar posla. Odvetnikov. Oba udeleženca sta igralca. Ne verjamem, da je pri tem sploh kaj resničnega. Veš, izjemno nevarna je moč v rokah ljudi, katerih vsebine ne poznaš.

     • Lord H.

      V življenju sem imel smolo in naiven enkrat opravek s takšno osebno, zato sem se izobrazil in jih zdaj zavoham na kilometer. Beri najvišje ocenjeni komentar pod člankom.
      http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3615590/Amber-Heard-married-former-love-Tasya-Van-Ree-changed-name.html

     • indijanka

      Sem prebrala. Si imel opravka s preračunljivko ali lezbijko :)? Pirat si je zadal veliko. Prepričan je bil, da jo lahko spreobrne. Sama poznam pa obrnjene zgodbe. Moški se te zadajo za igračko in te želijo spremeniti in začnejo s prevzgojo. Ljubosumje je bolezen in ne ljubezen. Ljubosumen je bil, kajne. Ker je želel nekaj, kar preprosto ni mogel imeti. Pa je ne zagovarjam. Daleč od tega. Svobodo bi morala poiskati dostojneje.

     • avtohtoni neandartalec

      Ljubosumje je nekontrolirana paranoja.
      Paranoja izvira iz nagona po preživetju, v bolezensko stanje lahko preide kadar se oseba zave, da se z njo čustveno manipulira,zato ljubosumnost nikdar ni brez veze, tudi če oziroma ko je največkrat neupravičena, v smislu prevare. Ljubosumni ljudje preverjajo svoje možnosti za preživetje, ker ne poznamo točne definicije ljubezni, gledamo na te stvari precej romantično, pri čemer ignoriramo bistvo, da si partnerjema ne zagotavljata več varnosti in pogojev za preživetje. Gre za duševno izdajstvo, ne telesno, ko človeka izdamo v glavi, je varanje itak samo še en način, da se ga še bolj rani in poniža. To je potem vojna, ne pa neke vezi, ki itak temeljijo edino na lažeh in prikrivanju, če jih ni mogoče racionalno razčistiti. Racionalno pa se partnerja ne moreta več pogovarjati edino, če si ne zaupata, zato so samo določeni ljudje nekontrolirano ljubosumni, sicer smo taki VSI, vendar večini uspe pravočasno vzpostaviti potebno duhovno vez, da to nekontrolirane verižne reakcije ne pride, ker si patnerja želita družbe in v njo verjameta.
      Mogoče še tole, ljubosumje ni isto kot razčiščevanje, ki ni nič drugega kot maščevanje za izdajo ali pa nova oblika napada, nima več smisla govoriti o ljubezni, ko se enkrat začne varati in poravnavati račune, ljubosumnost je samo izgovor, ker družba rada sliši ene take romantične tragedije, nihče ni naročil resnice, ta je stvar posameznika.

     • indijanka

      Ljubosumje in željo po nadzoru ne štejem med romantične komponente zveze. Še manj ju štejem med komponente brezpogojne ljubezni.

     • Peter

      Obljuba dela dolg, shrano jo za zvečer
      https://www.youtube.com/watch?v=w4THXeOD-Dw

     • indijanka

      Najlepša hvala.

     • Peter

      Ful te lovim okrog, no
      Še ena
      https://www.youtube.com/watch?v=QhwwCWkmYoc

     • indijanka

      ta je lepa..pozabla sem že nanjo..super

     • Peter

      Dobre ne pozabiš nikoli…

   • avtohtoni neandartalec

    Še bolje, potencialne pedofile in kriminalce bi kaznovali samo zato, ker imajo take obrazne karakteristike.

   • Peter

    Saj teh ljudi, ki bi jih software “prepoznal” ne bi vrgli v ječo in vrgli ključ stran. Pač bi jih preverili.

  • Steiermark

   Ne “obiskovali dodatna sposabljanja na to tematiko” ampak bili enostavno “razkrinkani” s to metodo, ki bi jo morali uvesti oz. bi bil podogj, da lahko nekdo zaseda mesto v javnem sektorju, na oblasti itd…….

   • avtohtoni neandartalec

    Ti so ponavadi tudi lastniki zasebnih podjetij, ki se ukvarjajo z varnostnimi sistemi.

  • avtohtoni neandartalec

   Tam bi naprava ves čas piskala, sploh med malico, ko ni strank.

 • kokobily

  Pa prav Židje.. A niso sami občutili vso grozoto. ki je sledila iz takšnih “znanstvenih” metod…

 • dob

  To pomeni, da so pedofili izdelali napravo, ki prepozna tudi tiste, ki niso pedofili.
  Kjer še niso na oblasti, pa še bodo. Pedofili so namreč radi na oblasti.
  Potem bodo odstranili tiste ljudi, ki niso pedofili ali pa se ne strinjajo z njimi.

 • Ivan Friderik Novak

  Judovska propaganda . . .

  • Ruggedplant

   zakaj propaganda? Si preizkusil zadevo in ne deluje? Prej je tvoj post antisemitska propaganda.

   • Peter

    Se čudiš? Po 65 letih Tanjugovega podpiranja hrabre palestinske borbe za svobodo še 25 let RTV SloTVjevskega? Nekje se pa mora poznat, no.

 • Ciro

  Pravzaprav gre za zelo staro vedo – z fiziognomijo obraza so se ukvarjali že Pitagora, Sokrat in Hipokrit.

  • valentin

   In Izrael je v samem vrhu vojaške industrije in komunikacijske tehnologije.

 • valentin

  Sionisti kralji vseh vojn na tem svetu !
  Vsak zadnji ponedeljek v maju Amerika že več kot 100 let praznuje Memorialni dan, dan spominov na ubite vojake. Seveda so pokopališča po celem kontinentu, ko pa so ZDA največji agresor vseh časov. In z njimi dokazano upravljajo Sionistični bankirji, ki imajo vojne zgolj kot odplačilo dolga, ustvarjanje dobičkov in podporo Novi svetovni vladi.
  Načrt izven denarja pa je uničenje Krščanstva, njim tako moteče religije, zato je v vojnah, ki so jih zanje izpeljali Američani, umrlo že več kot 100 milijonov krščanov. Ameriških ali ostalih, ki so bili žrtve napadov. Že leta 1869 je nek rabin Reichom na pogrebu vrhovnega rabina Ben-Iudaha izjavil – Zahvaljujoč grozljivi moči naše Mednarodne banke /šele 1913 so prevzeli nadzor nad vsemi bankami preko Fed.reserve/ smo lahko nagnali kristjane v toliko vojn, ki so za nas bile tako zelo pomembne. Ko so se kristjani pobijali med sabo, so ustvarili več prostora za nas, Žide, predvsem pa so nam ustvarjali bogate žetve. Na njihovih vojnah se mi odlično redimo!
  -1898 je bilo ubitih 2450 Američanov ob napadu Špansko/Ameriške naveze na Guam in Filipine
  -od leta 1898 do 1913 je v nadaljevanju vojne na Filipinih umrlo še 4200 Američanov, da so se Filipinci lahko osvobodili Španskega zla in pristali na Ameriškega
  -od leta 1900-1901 je umrlo 131 Američanov, ko so ZDA na Kitajskem sprožile Boxer upor, upor ptozi tujcem, kristjanom, za nagrado so Kitajci začeli trgovati z Zahodom
  -v 1.svetovni vojni je umrlo 120.000 Američanov, saj je NWO moral prenesti boj tudi v Evropo, središče takratnega Krščanstva. Vpjna je
  bila začetek starega načrta uničiti Evropo in krščanstvo, po želji in ukazih Židov, ki so si tako zagotovili prihajajoči Izrael s Picot-Sykesovim ukazanim sporazumom o razdelitvi Bližnjega Vzhoda
  -v 2.svetovni vojni je umrlo 410.000 Američanov, da so Sionisti uspeli zasužnjiti Nemčijo in Japonsko in ju vkleščiti v NWO ali Svetovno vlado.Za Žide je bil namen izpeljati in to so uspešno naredili – ukrasti zemljo in zgraditi Izrael, kar so uspeli preko izsiljevanja Velike Britanije, ki jim je darežljivo podarila Palestino.
  1950-1953 je umrlo v Korejski vojni 36.000 Američanov, kjer ni bilo zmagovalca, ker tudi načrtovan ni bil. Zgolj ustvariti večne sovražnike in spet pobiti Krščane v Ameriških uniformah
  1965-1975 je umrlo 58.000 Američanov v vojni za Vietnam, ki spet načrtovano ni imela zmagovalca, posledice pa hujše kot v Korejski vojni
  1982-1984 je umrlo 266 Američanov v lažnem napadu teroristov na Bejrut, v resnici pa je bilo to delo Izraela, kot predigra Sirije
  1990-1991 je umrlo 360 Američanov v Zalivski vojni z edinim namenom oslabiti Irak
  2001-2011 je umrlo 7000 Američanov po vojnah v Afganistanu in Iraku, kot posledica odgovora na lažni napad 11.spetember v New Yorku. Tukaj so dolga leta ljudje po svetu verjeli v terorizem, zdaj vedo, da je to delo Sionističnih bankirjev.
  2011- ?? Sirija, kjer končnega števila Ameriških žrtev še ni
  Morda se večina Američanov sploh ne zaveda, da so oni izgubili vse vojne, ki so jih začeli, edini zmagovalci in dobitniki so bili Sionisti. Kot je lepo povedal, še vedno živ, Mel Gibson – Židje so odgovorni za vse vojne na tem svetu.
  Američani pa še kar praznujejo Memorialni dan, namesto, da bi ga vsaj preimenovali v dan Sionističnih zločinov! /virSmoloko/

  • Ruggedplant

   Ojej, kakšna sklepanja so pa tole. Pa sem že mislil, da je Zeitgeist ultimativna stopnja blodenj teorij zarote…

 • samsara

  Pri nas bi potebovali tehnologijo ki prepozna udbomafijo, udbokomuniste, psihopatske tajkune…
  Saj nekaj takih izrodkov je že spošno znanih, celo uglednih in visoko pozicioniranih na družbeni lestvici in marsikdo tudi sicer ne rabi tehnologije za precej zanesljivo prepoznavo, a z uveljavitvijo znanstvene metode, ki bi morala biti širše in splošno uporabljena bi morda dosegli kakšen koristen učinek.

  • avtohtoni neandartalec

   Potem bi morali najprej razviti umetno inteligenco, kamor bi lahko njihove žrtve javile napade, ker kdo pa pri nas posluša diskriminirane in kriminalizirane reveže.

   • tinta

    to je to. sama mafija. čez in čez.

  • tinta

   Ne le, da jih prepozna. Saj za večino vemo in poznamo, ampak da jih privede pred roko pravice, jim odvzame nakradeno in jim priskrbi dosmrtno fizično delo za preživljanje, da ne poginejo od lakote.

  • domovina mili dom

   Dobra metoda že bi bila, da ob misli na poškodovanje drugega, zlobnežu takoj uide v hlače od spred in od zad. Pa da vidimo posrance tekat od parlamenta do murgldorfa.

   • avtohtoni neandartalec

    Saj to že imamo, zato se pa fašistom nihče več ne upira.

    • domovina mili dom

     Ti si rabil 10 minut, kje si bil? Pričakoval sem hitrejšo intervecijo.

     • avtohtoni neandartalec

      Si pa dober, če 10 minut čakaš mnenje sogovornika.

 • avtohtoni neandartalec

  Prav eksperiment na igralcih pokra je najboljši dokaz, da so navadni prevarantje.
  V igri so karte razdeljene po naključju, torej je popolnoma mogoče, da nekdo, ki še nikoli ni igral pokra, dobi same dobre karte. Dlje kot traja igra, več možnosti ima profesionalec, to se strinjam, vendar naprava ne more istega človeka meriti skozi daljše obdobje, tudi če bi delovala.
  Zato sklepam, da merijo nekaj drugega, po domače povedano, napravo so umerili tako, da išče neke značilne vzorce, profesionalci prikrivajo emocionalno stanje, zato delujejo bolj mirni, s pogledi osredotočenimi v neko vidno polje, kar ustreza vnaprej programiranim parametrom.
  Torej je povsem mogoče, da bi za terorista določila tudi ljudi, ki se pač tako obnašajo oziroma se ukvarjajo s kakšno praktično telovadbo, kot sta joga in meditacija. Isto velja v obratnem primeru, ko teroristi vedo kaj naprave iščejo, lahko z lahkoto natrenirajo določeno obrazno mimiko in jih bi naprava ignorirala.

  V resnici razvijajo naprave, ki lahko dekodirajo naše misli, takšne poceni trike nam bodo verjetno prodali kot zabavno elektroniko. Obkroženi smo s špijunskimi napravami, ne da bi se tega zavedali, ne gre za nobeno varnost ampak fašistične oligarhije tako skrbijo zase, mi jim pa še plačujemo mučilna orodja. Pravilno bi bilo najprej razviti sisteme za zagotavljanje popolne anonimnosti, preden so prišle prve amaterske mikro kamere in mikrofoni na prodajne police, bi morali postaviti standarde,vsi bi morali biti opremljeni z detektorji, ki bi nam takoj javili, če nas kdo prisluškuje ter motilci signalov, tako pa industrija dejansko razvija orožje. Za orožje velja pa obratno, najprej naredijo nekaj uničevalnega, šele nato obramba razvije neko tehniko in taktike, kako se pred tem orožjem zavarovati, predsatavljajte si, da bi isto načelo veljalo za vse kar vidimo na prodajnih policah, bi nas sodobni fašisti ja vse pobili v nekaj dneh.

 • toxico

  naj skenirajo svoje ko že desetletja terorizirajo palestince

  • Igor Kavalar

   Na mal poglej v zgodovino da ti bo jasno, kaj sploh je Palestina, od koga je bila in kdo je koga teroriziral.
   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Palestine_(region)

   • domovina mili dom

    Arafat in titek, ti morda to pove zakaj palestince nekateri zagovarjajo.

   • avtohtoni neandartalec

    Izraelci so Palestinci, potomci enega od bratov, ne vem katerega izmišljenega praprednika. Arabski miti in folklora pač, saj se ne delijo samo na jude in palestince, najbolj skregani so suniji in siti.

    • xtc

     Zopet vsegliharjenje pod sijočo komunistično petokrako?:

   • The Truth Keeper

    Židovska wikipedija je zate verodostojen vir informacij?

    • xtc

     Verjetno precej kredibilnejša od tebe:

    • Peter

     Pallywood je eden najpomembnejših producentov propagandnih filmčkov v zadnjem času.
     Dostojen vir informacij? Seveda, za tiste, ki iščejo take informacije,no.

    • Igor Kavalar

     Zgodovinskih virov imaš ogromno, wikipedija je samo ena izmed njih.
     Praviš da je židovska. Zaradi mene je lahko tudi indijanska.

     Kaj pa koran?
     Kdaj je nastal islam in kje?
     Če ne želiš brskati po židovskih wikipedijah, vprašej muslimane.

     Kako in na kakšen način je prišel islam na področje Palestine?

     Ja zame je wikipedija, bolj verodostojna zaenkrat kot pa jugoslovanski učbenik, ki je dokazano potvarjal zgodovino.

     • Peter

      Wikipedija je enciklopedija, ki jo dopoljnjuje lahko pratično vsak. Sam je nikoli ne navajam kot vir, ker ji ne zaupam. Kar pa še ne pomeni, da je židovska, ali arabska ali krščanska ali čigarkoli, no.

     • Igor Kavalar

      Lahko jo dopolnjujejo, ne morejo si pa izmišljevat stvari, ki se niso zgodile.
      npr. da so muslimani živeli na področju Palestine pred židi.

      Spodaj imaš reference, bibliografijo … itd

  • Peter

   Ojej, še en pallywoodski opranoglavček. pa kje se jemljete, no?

 • avtohtoni neandartalec

  Vsi kriminalci, teroristi in pedofili oziroma posiljevalci imajo neke skupne lastnosti, pri vseh obstaja razlog, da ne morejo na drugačne načine reševati svoje težave in frustracije. Take tehnologije pa ni, ki bi odpravila vzroke. Pravzaprav je, in odlično deluje, ampak je nihče ne uporablja. Brez veze je, lažje je tlačiti ter maltretirati šibkejše in slabše prilagojene.
  Pa to še ne pomeni, da samo obupani reveži postanejo kriminalci, ni nujno, velika večina jih je iz dobro situiranega srednjega sloja, praktično nikoli niso trpeli pravih krivic in pomanjkanja. To so vendar zelo aktivni in marljivi ljudje, ogromno dela in časa vlagajo v svoje zločine, sploh spolni predatorji, ki imajo specifične interese. Neprestano morajo paziti na svoj ugled, če jih žrtev le prepozna, morajo zgledati dobri državljani, morajo imeti urejeno zaposlitev in bivanje, stalne prijatelje, vse to zahteva določene delovne in socialne veščine, veliko samodiscipline in ogromno pozornosti na razne malenkosti, ki jih lahko kompromitirajo.
  Doktrina delovanja teh varnostnih sistemov temelji na nepreglednem številu raznih meritev in študij,ki so največkrat zelo sporni, vendar so podatki vseeno delno uporabni, če so pridobljeni na nekih standarnih osnovah, kar ni težko zagotoviti. Danes je najbolj pomembna kompleksnost, super računalniki zlagajo statistike in iščejo različne vzorce, iz katerih je mogoče sklepati marsikaj. In prav to je najbolj nevarno, ti stroji nam torej krojijo usodo, določajo kaj je človek, čeprav vemo, da so študije šele na začetku in se z analitičnimi znanstvenimi metodami ukvarjajo šele kakšnih 200 let, obseg znanja je daleč, daleč od kakršne koli celovitosti in popolnosti. Naprave torej gradijo okolje, v katerem bo del prebivalstva nujno pristal v eni od pedvidenih kriminalnih kategorij, enostavno matrica določa parametre, v katerih se lahko giblje posameznik in ugiba možne reakcije, ki so končne. Ni vse mogoče in se ne more zgoditi karkoli. Ker se s socialnim inženiringom ukvarjajo šalabajzerji, ki se niti ne trudijo dejansko razumeti, so te tehnologije pač nek optimum, niso popolne, vendar je stanje obvladljivo. Ne zavedajo se pa, da s tem porivajo celo človeštvo v nesluteno grozo, znašli smo se med nevidnimi zidovi, ki so rezultat CELOTNIH naporov družbe, ta je postala tako vseobsežna in kompleksna, da posameznik nima več nikakršne moči. Zato je Matrica tako dobra zgodba oziroma film, ker pokaže dvoje, da zmaga proti strojem ni mogoča in, da bo družba v prihodnosti prisiljena v kompromise,kar pomeni, ko bo totalitarni globalni policijski sistem enkrat zaživel, bomo za vedno z njim v simbiozi. Kot njegovi paraziti, nikoli več kot enakovreden partner.

 • domovina mili dom

  Zakaj je temu tako? Teroristi in drugi zločinci bodo prisilili družbo, da bo prišlo do skrajnih mej nadzora nad ljudmi. Kdor ne bo čipiran, bo kriminalec. To se bo zgodilo.

  • tinta

   in kdor BO čipiran, ga bodo imeli lahko, kot psička – “na vrvici”.
   Skrajna norost.

   • domovina mili dom

    Na žalost.

   • avtohtoni neandartalec

    Čipi so tudi stikala, če bi imeli enkrat vgrajene take stroje v telesu, bi nas lahko izklopili v delčku sekunde, na daljavo, kjerkoli na planetu in v bližini Zemlje.

  • avtohtoni neandartalec

   Ne rabijo čipa, če je pa v vsaki celici DNK, misli lahko berejo tudi na daljavo, še opazil ne bi, da se kaj dogaja, isto kot ne vidimo elektromagnetnih valov, z izjemo vidnega spektra.

 • Opazovalec

  V Vatikanu bi zadeva pregorela. Če bi delovala. Kar ni šans.

  • Ruggedplant

   Imam kratek kviz zate. Koliko misliš, da je pedofilije med katoliškimi duhovniki:
   a) več kot v povprečni populaciji
   b) več kot med ostalimi delavci z otroki
   c) manj kot v povprečni populaciji

   • Opazovalec

    d) Enako kot med ostalimi delavci z otroki

    • Ruggedplant

     Zakaj potem nisi navedel poljubne sekularne izobraževalne ustanove?

     Kakorkoli že, odgovor je napačen.

   • Peter

    c, definitivno. Samo se o tem ne piše, piše pa se o pedofiliji med duhovniki.

    • Ruggedplant

     Odgovor je seveda pravilen – levaki pa v luft.

  • The Truth Keeper

   Izrael je množično zatočišče za pedofile…

   • Peter

    Načeloma imaš prav.
    Izrael je množično zatočišče, ni pa zatočišče za pedofile, ampak za normalne ljudi pred takimi, kot si ti, no.

   • Peter

    Sploh pa, zakaj ste se tako osredotočili na pedofile? Na prvem mestu je prepoznavanje teroristov, no.

    • xtc

     Očitno ga je strah:

 • domovina mili dom

  Zdaj smo zopet pogruntali nevralgično točko komunistov. So aktivni na mah. Novinarji Nove dajte istočasno več takšnih strani, da se ugotovi katera področja pokriva kdo iz murgldorfa.

 • Ježek Teka Teka

  Ave naši, pa to …

  • Rožle

   AVE ….Software…!

 • xtc

  Mtr pr nas bi bilo pol vlade in več kot pol patlamenta na rdečo luči sploh pri levih

 • xtc

  Jude in MOSSAD ZA VAROVANJE Slovenije v parih tednih nebi muslimani in rusofili ter levaki nič več razgrajali;čisti mir:

  • Paramecij

   jebeš žide.. če bi hitlerju uspel plan, bi živeli v tehnološko naprednem svetu brez židov in muslimanov… ker pa so židi premagali hitlerja, imamo denarno kradljivo napreden svet, ki je bil obsojen na propad, še preden je nastal. je pa še dobro, da imamo ruse… drugače bi že v evropi amerika širila svojo diktatorstvo.. ups… demokracijo

   • xtc

    Še dobr ;da imaš Ruse a si tud na seznamu ruskih plačancev;ki ga dela BND ;DA BO ZAČL Z UKREPI PROTI NJIM?:

    • Volkhv

     Imaš kaj proti Rusom osebno? To veš, da te tudi ruski obveščevalci in varnostni organi lahko dajo na listo teroristov, oz. potencialnih tarč? Rusov je 144 milijonov, to je že visoka številka. Ti si nepomembna tarča, 0, ki neprestano grozi ruskemu narodu tudi z fizično silo, umori,… Če te bodo začeli slediti kot volkovi, si najebal, potem ne krivi mene.

     • xtc

      Rusi in PUTIN NAJ BODO TAM KJER SO IN NAJ NE STEGUJEJO KREMPLJEV PO SUVERENIH SOSEDIH: :
      Da pa sao Rusi največji množični posiljevalci v novejši svetovni zgodovini pa je itak znano_zato je poskrbela tudi RA;KI JE KRADLA;ROPALA IN POSILJEVALA TUDI po Prekmurju:
      Tebe in podobne propagand makerje že nadzoruje BND IN Z DRUGIMI PRIPRAVLJA UKREPE ZOPER RUSKE PLAČANCE;ki delate plačano proruskokomunistično propagando po portalih ne ;čudi se ;če boš zjutraj ob postelji zagledal prijatelja od Cie; MOSSADA ALI BND ja;Mi& ipd;ki ti bo voščil dobro jutro:

     • b434241

      Stalin ni bil Rus. Bil je Sovjet, ne pa Rus. :))

   • xtc

    Še dobr ;da so bili Einstein;Von Braun;Tesla;Edison;Wrighta; Kopernik; Dunlop;Du Pont;Nobel;Da Vinci Rusi: HE;HE;HE:

   • Steiermark

    Tebi, izgleda, da je ljubše rusko diktatorstvo oz. ruska demokracija, v resnici pa sta tako ameriška, kot ruska, zločinski!

 • xtc

  Slovenija je res fenomen svoje sorte največ oz: prevladujoči oz: v glavnem je antisemitizem trdo zakoreninjen pri levaškorusofilso jugonostalgični druščini;ki najraje tulijo v luno ob Kapelici;ko jom dirigira kak ruski uradnik;ob enem pa točijo solze sreče komunizma pod sijočo rdečo jim zvezdo:

  • Volkhv

   Antisemitizem = nasprotovanje semitom = arabcem

   • xtc

    NEHAJ NO ŽE KARNAPREJ NABIJATI KOZOLCE:!
    Zakaj ne greš javno k skupini Judov in jim razložiš ;da so v bistvu Arabci in Muslimani;pa da te vidim heroj:

    • Volkhv

     Govorim o tem, da so arabci v bistvu največji semiti (genetsko IN jezikovno).

     • Ruggedplant

      Mislim da imaš precejšen problem z razumevanjem pojma “antisemitizem” kljub temu, da se o njem intenzivno govori že vsaj 70 let. Vsi vemo kaj pomeni beseda “semit” a fraza “antisemit” cilja na točno določen del teh semitov in ne razumem čemu točno se v svojih komentarjih sprenevedaš.

  • b434241

   Nismo vsi amerofili. ZDA so naredile največjo napako pri maščevanju za 9/11. Namesto, da bi napadli S.Arabijo, od koder so prišli teroristi, so napadli Irak, ki so ga prej 10 let sponzorirali z orožjem, ter Afganistan, kjer naj bi se skrival Osama bin Laden. No, Osama se je v resnici skrival v Pakistanu, kjer so ga izsledili in ubili šele leta 2009. Od leta 2001 pa do 2009 so Američani Pakistanu dali 10 miljard pomoči.

   Če bi Američani sankcionirali S.Arabijo ali Pakistan namesto naštetih držav, bi jaz z veseljem navijal za poštene in pravične ZDA. V resnici so pa 9/11 izrabili kot izgovor za destabilizacijo bližnjega vzhoda. Zato jih pa pač ne maram. Ker imam tako mnenje, sem po tvoje nek pijanček. :D Na podoben način sicer razmišlja kar precej ljudi, ki niso nujno rusofili, niti niso nujno iz Slovenije. Je pa na svetu tudi veliko pristašev neo-conov, med katere bi uvrstil tebe, pa tudi gospoda Janšo.

 • xtc

  Rdeče rusofilki komeentatorji tule kar tekmujejo kdor bo bolje potrdil tisto kar sem že velikokrat povedal ;da so komunisti in nacionalsocialisti_”enako prijazni” do Judov:

  • valentin

   In kakšna je razlika med levico in desnico. Eni bolje udrihajo z levo, a drugi z desno.

   • xtc

    Vsegliharstvo in solze srče pod rdečo zvezdo;ki sije in žari ;a ne:
    Ne morete iz kože:

    • valentin

     Imam upanje, da se boš “zglihal”enkrat, nekoč, rabiš cajt, morda bi ti pomagala luč pri belem dnevu.

   • Steiermark

    Tisto, s čemer pa udrihajo izurjeni titovi pionirčki , po tebi, pa ne boli? Ali pa si samo tako zelo “odporen” na “udarce iz titove sredine”?

    • valentin

     Sem zelo odporen na udarce z leve in z desne, ker me še ni ubilo me samo krepi.

 • garfi

  soros globalni terorist
  POZOR! RAZKRILO SE JE! ORBAN JE IMEL PRAV, SOROŠ ZAPOVEDUJE: ‘Evropa mora sprejeti migrante (teroriste)!’

 • Polizal

  Ko vidiš,je prepozno.Potrebno je stvari, urejati naprej.

 • Volkhv

  Potem naj začnejo kar na sebi, s temi ukrivljenimi nosovi, židje so pač tipični židje, torej teroristi, pedofili, lažnivci, izkoriščevalci, zahrbtneži, kriminalci, bankirji in igralci “pokra”, le da nasprotnika, oz. “gojima” oropajo vsega…

  • xtc

   No pri tebi nebi bilo kaj obrat primanjkuje vsega od začetka pa do konca:

 • valentin

  Medtem pa…..Jedrske sile ZDA še vedno uporabljajo računalniške sisteme in diskete iz 70. let prejšnjega stoletja, kaže danes objavljeno poročilo vladnega urada. Z zamenjavo disket z varnejšimi sodobnimi pomnilniškimi napravami načrtujejo do konca leta 2017. V poročilu vladni urad GAO, ki nadzira delovanje vlade, opozarja na vrsto podedovanih zastarelih sistemov, ki jih še vedno uporablja ameriška vlada in nujno potrebujejo posodobitev.
  Poveljniški in nadzorni sistem na obrambnem ministrstvu, s katerim koordinirajo medcelinske balistične rakete, jedrske bombnike ter nekatera letala “deluje na starih računalnikih IBM serija 1, uporabljajo pa osempalčne diskete”, kaže poročilo.Tovrstni računalniki so se prvič pojavili leta 1976, ko je bil ameriški predsednik Gerald Ford.
  Tiskovna predstavnica Pentagona Valerie Henderson je dejala, da ta sistem še vedno uporabljajo, ker še vedno deluje.
  V odgovor na skrbi zaradi zastarelosti načrtujejo do konca leta 2017
  zamenjavo disket z varnejšimi sodobnimi pomnilniškimi napravami. Medtem se posodabljanje celotnega sistema jedrskih sil nadaljuje, je dodala. Popolno zamenjavo sistema po navedbah poročila Pentagon načrtuje do konca leta 2020.
  Urad v poročilu še izpostavlja, da zvezna vlada letno za vzdrževanje zastarele računalniške tehnologije nameni 61 milijard ameriških dolarjev oziroma trikrat več, kot za vlaganja v sodobne sisteme informacijske tehnologije.
  Kot kaže poročilo, posodobitev potrebuje tudi finančno ministrstvo, saj še vedno uporabljajo računalniški jezik iz 50. let prejšnjega stoletja, ki je povezan z računalniško opremo, za katero je bil razvit.

 • valentin

  The post you are trying to reply to has been removed by a moderator.

  Brišete kar Vam smrdi, čeprav je res !

 • valentin

  A ni čudno, da so bili Izraelci božje ljudstvo, ko se jih je sam “Bog” odrekel zaradi izdaje. Zaničevani in preganjani so bili s strani nacistov in sedaj jih mora čuvati Veliki brat sicer
  bi jih pomendrali njihovi sosedje ali kar cel svet…

  • xtc

   Ker imajo tebi podobne sosede me to niti ne čudi in se ne čudi:

   • valentin

    Takega soseda kot bi ti bil jaz, ne zadeneš niti na loteriji, problem je v tebi, ker ti dobrega ne
    maraš.

  • Franc Šink

   Počakajte še malo.Namesto vize bodo zahtevali čip za turiste,takega kot ga imajo psiI

   • valentin

    Žal moram povedati , da se senzorji biometrije,
    obraza, prstnih odtisov, gibanja in že zdavnaj nameščenih kamerah čedalje pogosteje nameščajo za delavce v podjetjih, firmah itd.
    Realnost je pač takšna in dejstvo, ki potrjuje
    popolni nadzor nad človekom, ki izgublja dostojanstvo in vrednote zaupanja v sleherno osebo z namenom obvladovanja slehernega posameznika. Posli cvetijo in oblast tudi.

  • tramal

   Odvisno kdo jih sovraži.Jaz jih nisem nikoli.Je pa ogromno nevoščljivosti ker jih je pač izvolil bog in tudi bog jih kaznuje.

 • Unikatna

  A so testirali tudi politike? :)

  • valentin

   Takšno testiranje bi bilo zelo zahtevno, saj bi potrebovali aparature za alko, koko, fizično in umsko prištevnost in da ne bi našteval še kup raznoraznih
   strokovnjakov za bombe, antraks itd.

 • tramal

  Jaz brez vsega takoj prepoznam pedofila,homoseksualca,lezbiko in srba na petsto metrov.Čisto enostavno.Komunajzerja pa ko izusti prvo besedo.