fbpx

To je šest mobilnih aplikacij, ki vam bodo olajšale vsakdan

Foto: iStock

Ste se že znašli v situaciji, ko ne morete naenkrat nadzorovati vseh vaših aktivnosti? Od šole, vrtca, joge, domačih opravil, psa, mačke ali ribice. Kar bi potrebovali, je osebni asistent, ki bi vse te stvari urejal za vas. No, če imate pametni telefon, je tak asistent le en klik stran.

V nadaljevanju preberite, katere so tiste aplikacije, ki vam bodo olajšale nekaj tegob starševstva in družinskega življenja.

Bring – Android
Bring je nova nakupovalna aplikacija, ki vam omogoča, da se povežete z družinskimi člani in z njimi delite nakupovalne listke. Delite lahko tudi podjetja izdelkov, ki jih želite nakupiti. Ko z nakupom končate, pa lahko ostale člane družine obvestite o svojem nakupu, da ne nakupujejo istih stvari.

Dogsync – iOS
Če se v vaši družini nikakor ne morete uskladiti, kdo bo sprehajal, hranil in menjal vodo vašemu pasjemu ljubljenčku, je Dogsync zagotovo prava aplikacija za vas. V aplikacijo lahko vnesete vsa opravila, ki ste jih opravili, in naredite razpored opravil za druge. Na koncu dneva si lahko ogledate še statistiko in vidite, kdo se z vašim ljubljenčkom ukvarja največ.

Sleepwalker’s Journey – Android, iOS
Zabavna igrica za vas in vaše otroke. Moonboy je deček, ki ga nosi luna, vi pa ga spremljate skozi njegove sanje. Moonboy potrebuje vašo pomoč, da skozi uganke in zanke sanj, ki jih ustvarjate vi, najde pot do svoje postelje.

Cozi – Android, iOS, Windows Phone
Če ste bili večkrat v situaciji, ko vam je ljubljenček ali pa vaš malček skril nakupovalni listek, vaš koledar opravil ali kaj drugega, vam aplikacija Cozi dovoli, da imate vse koledarje z opravki, nakupovalne listke, seznam vaših sestavin za dieto ali pa celo kuharico z recepti, ki sestavine neposredno posreduje tistemu, ki nakupuje, na vašem telefonu.

Life360 – Android, iOS, Windows Phone
Ta aplikacija je namenjena vsem tistim staršem, ki jih nenehno skrbi, kje se nahaja njihov otrok in se zaradi tega ne morejo zbrati v službi ali na poti. S to aplikacijo se lahko povežete z otrokovim mobitelom, tudi kadar je ta izklopljen, in preverite njegovo lokacijo. Če potrebujete pomoč, lahko s SOS-sporočilom, ki vsebuje vašo lokacijo, svojce pokličete na pomoč.

Tweekaboo – iOS
Vsi, ki radi shranjujete spomine iz svojega življenja, boste navdušeni nad to aplikacijo, ki simulira lepo urejen album. Namesto da kupujete albume, kasete in DVD-je, lahko sedaj vse vaše slike in videe naložite na Tweekaboo. S souporabniki aplikacije lahko vse podatke delite, posnetke in slike pa lahko uvozite tudi iz Dropboxa in Instagrama.

A. R.