fbpx

V Sloveniji ponujamo sanjsko službo, ki si jo želijo tudi Američani

Velika planina. Foto: Matjaž Jug

Eco resort pod Veliko Planino, ki bo vrata odprl septembra, že vabi posameznike s celega sveta na edinstveno izkušnjo. Izmed vseh kandidatov, ki bodo delili njihov video, bodo izbrali 10, ki bodo doživeli nepozabne delovne počitnice. Oglas svetu predstavlja tudi del turistične ponudbe Slovenije.

Gre za drugačen način promocije Slovenije kot turistične destinacije ter predstavitve Eco resorta, ki pod Veliko Planino šele nastaja. Oglas za sanjsko službo je objavila družba Palmieri, ki se ukvarja s pridelovanjem prestižnih desertnih vin in premium oljčnih olj z dodatki, obenem pa so investitorji in lastniki Eco resorta.

V videu z opisom ponudbe za delovno mesto pastirja prikazujejo najbolj obiskane turistične kraje in znamenitosti v Sloveniji ter hkrati na slikovit način predstavljajo ponudbo za sanjsko službo pastirja v Sloveniji ter ponudbo Eco resorta za bodoče kandidate in hkrati tudi bodoče goste.

Oglas, ki so ga začeli predvajati 11. marca na Facebook strani, si je ogledalo že preko 170 tisočljudi, delilo pa ga je preko 2000.

https://www.youtube.com/watch?v=7nl_zQeRdiM

Kdo lahko kandidira za sanjsko službo?
Prvi pogoj za kandidaturo je, da kandidati delijo video o sanjski službi. V družbi Palmieri ne pričakujejo profesionalnih pastirjev, pač pa posameznike s pozitivno energijo, ki so motivirani in imajo radi otroke, živali in naravo ter znajo angleško.

Prijave po besedah podjetja dežujejo prav s celega sveta. Za sanjsko službo se zanimajo kandidati iz Francije, Španije, Anglije, Irske, Finske kot tudi Avstralije, ZDA in Nove Zelandije. Kandidate bodo razporedili za delo v vseh letnih časih, saj bo resort odprt skozi vse leto. S posamezniki, ki bodo izbrani v ožji krog, bodo opravili razgovor.

N. K., STA