fbpx

V spanju je pogoltnila svoj zaročni prstan – poglejte, kako ga je dobila nazaj na svojo roko

Foto: Twitter

Sanje so postale realnost za žensko iz San Diega, vendar ne v dobrem smislu; v spanju je pogoltnila svoj zaročni prstan, ne da bi se tega zavedala, saj je mislila, da še zmeraj sanja.

Jenna Evans, je doživela neverjetne, “sumljive” sanje, ki so ji povzročile posledice tudi v realnem življenju. Sanjala je pravo kriminalko, ki je spominjala na filme Jamesa Bonda. V sanjah se je dogajala neka napetost na drvečem vlaku, kjer je bila Jenna v družbi svojega bodočega moža Bena Howella ter tolpe tatov. V nelagodni situaciji naj bi ji Ben rekel: “Hitro! Pogoltni zaročni prstan!” , da bi ga obvarovala pred tatovi, in ga tudi je!

Jutranji šok!
Ko se je zjutraj Jenna prebudila in ugotovila, da ji na roki manjka zaročni prstan, se je v trenutku zavedala, kaj se je zgodilo in kje ga ima – v svojem želodcu! Z zaročencem sta se takoj odpravila k zdravniku, kjer so priporočali takojšnjo operacijo in odsvetovali, da bi ga prebavila po naravni poti.

Prstan v želodcu

Foto: Twitter

Pred operacijo je prstan celo čutila v svojem črevesju, po operaciji in počitku pa sta se z zaročencem že prav pošteno nasmejala temu incidentu.

V bolnici

Foto: Twitter

K sreči se je vse dobro končalo
Zdravniki so varno odstranili prstan in ga vrnili Jenni – oziroma njenemu zaročencu Bobbyju, on pa ga je seveda vrnil Jenni nazaj. “Bila sem zelo vesela, da sem ga dobila nazaj in da ga bom lahko še naprej cenila v takšni meri kot to celotno reševanje!” je za KGTV povedala Evansova. “Veliko sem prejokala, bilo me je zelo strah, da bi umrla, saj sem tako dolgo čakala in si želela ta zaročni prstan, in tako zelo si želim te poroke z Bobbyjem!” je še dodala.

Eva Poljanc