fbpx

[Video] Dejan Vunjak in Manca Špik: Zanju je bila usodna limonada

Foto: YouTube

Na začetku septembra je eden najbolj nasmejanih in priljubljenih slovenskih glasbenikov Dejan Vunjak v sodelovanju z Manco Špik presenetil s poletno uspešnico Limonada, ki je na YouTubu v le nekaj dneh že presegla 110.000 ogledov. Prepevanje le-te vas bo nedvomno poneslo v čas počitnic, da bo lažji prehod v šolske klopi in pestro jesen!

Sodeč po simpatičnem videoposnetku, ki je nastal na ulicah Pirana, je mogoče sklepati, da sta se tako Dejan Vunjak kot tudi Manca Špik izjemno nasmejala in uživala v glasbenem duetu.

Prvotno idejo za snemanje dueta je sicer podala Špikova, Vunjak pa se je na povabilo z velikim veseljem odzval, saj je vedel, da bo nastala odlična uspešnica, ki jo bodo ljudje nemudoma vzeli za svojo. Ne dvomimo v to, da bo refren “Li- li – li- limonada si, ki mojo žejo pogasi. Glej, življenje eno je! Daj, izpijva vse! Li- li- li – limonada si, ki kakor led me ohladi. Kadar sonce name žge, ti odžejaš me” celotno jesen odmeval na radijskih sprejemnikih in veselicah. Uživajte ob poslušanju!

Foto: YouTube

N. Ž.