fbpx

[VIDEO] Ganljivo srečanje: Iz oči v oči po več desetletjih

Foto: iStock

Mlada zaljubljenca načrtujeta poroko. Umetniki ličenja so ju “postarali” tako, da sta izgledala najprej kot 50-letnika, kasneje pa sta videla tudi, kako bosta zgledala pri 70-ih in 90-ih letih. Njuna reakcija je nepozabna.

Marsikdo se sprašuje, kako bo njegov življenjski popotnik izgledal v jeseni življenja. Bodočima mladoporočencema so profesionalni umetniki ličenja pripravlil različne maske, ki prikazujejo, kakšna bosta videti čez desetletja. Njune reakcije so ganljive, saj dokazujejo, kako pomembno je medsebojno spoštovanje in razumevanje, tudi ko lepota zbledi.

Pri paru je sicer prav nasprotno – drug drugemu sta kot starostnika zelo všeč. “Upam, da boš tako izgledala pri 70-ih. Izgledaš odlično,” je dejal moški svoji izbranki. Pri 90-ih pa ji je dejal, “da se od 70. leta praktično ni postarala”.

“Takrat bova že pozabljala stvari”
Dekle je izrazilo upanje, da bo pričeska njenega soproga pri 70-ih videti malo bolje. Nato so ju popadle solze. Ustvarjalci so ju vprašali, zakaj sta postala tako čustvena. “Ne vem, za seboj bova imela že toliko zgodb, imela bova tudi vnuke,” je pojasnila bodoča nevesta. “Takrat bova tudi pozabljala stvari. Veliko stvari,” pa se je pošalil njen bodoči mož.

Tudi ko sta videla, kako bosta izgledala pri 50-ih, sta bila zadovoljna. “Res upam, da boš izgledala tako,” je zaročenki dejal bodoči ženin. “Joj, izgledala bom natanko tako kot moja mama. Pri teh letih bova imela opravka z najstniki. Joj, to bo pa težko,” se je pošalila mladenka.

N. K.