[Video] Gledalci Planet TV lahko videli preklinjanje vremenarke v živo: “U pi*** mater Bojč …”

Ajda Mlakar (Foto: Youtube)

Hvala za nocoj, jutri bo z vami moj prijatelj iz … o, fak, ne morem … prijatelj in sodelavec … jaz se opravičujem. U pi*** mater Bojč. Hotela sem ga napovedati, ker vem, da mu dogaja,” se je zalomilo vremenarki na televiziji Planet TV.

Na YouTubu se je pojavil posnetek gledalca Planet TV, ki je med gledanjem vremena naletel na precejšen spodrsljaj vremenarke Ajde Mlakar. “Hvala za nocoj, jutri bo z vami moj prijatelj iz … o, fak, ne morem … prijatelj in sodelavec … jaz se opravičujem. U pi*** mater Bojč. Hotela sem ga napovedati, ker vem, da mu dogaja,” se je v živo predvajalo po televiziji.

U pi***. Mlakar, raje bodi tiho, če nimaš kaj pametnega za povedat’,” je dejala vremenarka Planet TV Ajda Mlakar v smehu in padla povsem iz svojega ritma. Potem ko je slika potemnela, pa se je še vedno slišal Ajdin glas, ko je izjavila: “Sem vas pa vsaj malo nasmejala.”

C. Š.

 • Andrej

  Čisto naši TV primerno.

 • Anton

  pravgotovo jo bodo za izrečene besede dodatek k plači, se ne zajebavam, resno mislim, levičarji imajo radi vse kar je v nasprotju z tradicijo, kulturo.Oni so izdajalci sloveske zemlje, oni so internacionalisti, oni čislijo kulturo smrti, le zakaj potlej nebi čislili tudi preklinjanje?

  sarkazem press

  • učko

   častijo, ne čistijo !

  • Get Smart

   V tvojem zapisu ni česarkol sarkastičnga, je DEJANSKO STANJE prikazano točno takšno, kot je.
   Za izpolnjevati pogoje sarkazma mora biti npr. indirekto prikazovanje, karikirano=poudarjeno prek mere, ostro prek mere …
   V tem, kar si napisal, česa takega ni, zato pač ni sarkazem, so le gola in preprosta DEJSTVA = RESNICA.
   Saj sarkazem, ki je vreden tega imena, tudi obravnava samo in le dejstva, vendar jih mora na nek način »okrasiti«, sicer pač ni sarkazem.
   Torej, ja, častijo vse, kar je nasprotje kulture življenja.

 • Olga101

  Tudi njihova vzornica rdeča Zvezdana Makarovič uporablja krepke zraze iz “bratskih” republik rajnke juge.. To je “kultura” levičarjev… Dokaz pa očitno ni več dosegljiv…ima planet “avtorsko” pravico do preklinjanja…

  • karlina

   No, v bistvu Ajda ni nobena levičarka, izhaja iz zelo, zelo lepe SLOVENSKE DRUZINE, ki nima nobene veze s politiko. Na zalost je pa res, da očitno rada preklinja, kar ji tudi sama zamerim, saj jo zelo, zelo dobro poznam in celo njeno druzino. Verjamem , da v tem primeru nanjo ne bodo ponosni. Je pa drugače zelo, zelo v redu punca, zelo energična, zelo zgovorna, dobrovoljna in predvsem rada pomaga ljudem.

   • Steiermark

    Zanimivo, da “prihaja iz slovenske družine” ima pa manire kot tisti z balkana ter uporablja njihove nagravžne kletvice…. Ali lahko bolje razložiš, kaj pomeni, če poimenuješ nekoga, ki kolne kot balkanski knap, ” reu punca iz lepe slovenske družine”. Očitno nekaj ne štima v tvojem zapisu….

    • pajot

     No,ja,Slovenci smo se v 70 letih srbske okupacije naučili tudi njihovih kletvic.

  • Hunyađi

   Makarovička je zate svetnica in ženska z obilico poguma. Njena ekscentričnost je kazatelj, da premore dodano vrednost. Ti te genetike ne premoreš.

 • Dromla

  Kar je bilo videno in slišano v živo, je zapisano. Nič ne pomaga strahopetno skrivanje in brisanje z avtorskimi pravicami.

 • Steiermark

  balkanski geni v njej, čeprav bi jih rada skrila, so spregovorili…..

  • karlina

   To ni res, Ajdo poznam zelo, zelo dobro osebno. Izhaja iz čisto SLOVENSKE DRUZINE, zelo, zelo v redu druzine. Tudi Ajda je sicer zelo, zelo v redu punca, zelo energična, čeprav ji tudi sama osebno zamerim, da tako preklinja, izhaja pa iz Zasavja, kjer res prevladujejo takšne kletvice, na zalost. K nam pa so jih res prinesli delavci iz juge, ki so delali v naših rudnikih, kajti teh kletvic res naši stari starši nikoli niso poznali.

   • tohuvabohu

    A je to tista Ajda z radia Veseljak?

   • Steiermark

    Toliko slabše za njo, da se (po tvoje) brez balkanskih geno, obnaša kot je primerno za balkance…. Sicer pa za nikogar nemoreš 100 % trditi ali ima ali nima , gene balkancev, ki jih pa v Zasavju ne manjka……

  • Get Smart

   Kot smo že večrat rekl, ker je pač dokazano, moramo pri genski pogojenosti biti karseda pozorni, še najbolje je, če zadevo lahko izpustimo, čeprav gotovo nosi tudi delce vzroka.

   Bistvo obnašanj ustvari okolje. Če vzameš enga lepga micenga kužija in ga daš na vzrejo v MURGL JUGOKOMI garažo, kaj bo ratalo iz njega?
   WATCHDOG nje :)

   PRANJE MOŽGANOV, 100 letna JUGOKOMUNISTIČNA čefurizacija prostora, 25 let top šop srbo-rvatizma, rvacka je najveća, najjaća, srbija je najveća, najjaća, jugoslavija je nalepša, najjaća …
   MURGL JUGOKOMI LUKŠIć ŠKOLSKI SITEM, 99 % lastištvo medijev …
   vsi ti so ustvarili pogoje, da je, kot sta se spovedala pussića fridom in slavić,

   KAO nekaj vsakdanjega, kao nekaj normalnega tist čefursko psovanje ritardiranih psov nje.
   Vse to je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOOMUNISTIČNI socialni inženiring = PRANJE MOŽGANOV.

 • Jan Kovalski
 • Hunyađi

  Vremenarke na privat televizijah so po defoltu blont.

 • freedomfighter

  Grozno…res grozno…mogoce bi pa lahko zaceli kaksno preizkavo

 • Marko Slavič

  u pizdu materino ste bolniki

 • Marko Slavič

  to je čist normalen današnji pogovor

 • Novakec1

  Drugič naj se še v kot poščije preden ugasnejo luči.

 • Get Smart

  Ne samo današnji, od vedno je to čisto normalen pogovor v MURGL JUGOKOMUNISTIČNI garaži, od koder prihajata pseto Marko Slavić in njegov garažni sotrpin fridomfajter in kar je še MURGL JUGOKOMI pesjadi:

  pseto, marš u pičku-mat***, nastavi dupe, dubre jedno, ne mogu, bole me dupe u pičku-mat***itd., kot so se nam spovedali ti poflodrani kužiji.
  Torej, ja, zanje je nastavljanje dupeta in pičkarjenje in da jih gazda pošilja u pičk* nekaj vsakdanjega,
  vendar pa ljudje nismo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psi in zato seveda vsakdanje ne občujemo kot MURGL JUGOKOMUNNISTIČNI psi, kajti že tisočletij in tisočletij nazaj smoo dosegli razvojno stopnjo,
  ki smo jo podarili vsem ljudem tega sveta = KULTURA ŽIVLJENJA.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali in spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!