[Video] Japonec v smešni srbščini izzval Đokovića na dvoboj: “Poglej me v oči, ne šalim se! Želim biti kot ti, ti si prava žival”

Foto: posnetek zaslona

Novak Đoković, prvi teniški igralec sveta, je navdušil marsikoga, tudi 20-letnega Japonca, ki ga je v smešni in polomljeni srbščini izzval na dvoboj. Zelo entuziastično in z veliko strastjo ga je prosil le za 5 minut njegovega časa, šel je celo na kolena. Verjetno si ni drznil upati, da bo velikega Noleta zares srečal. Srbskega zvezdnika pa je navdušil – tudi z “znanjem” srbskega jezika, tako da si je zanj vzel čas in sta skupaj trenirala. 

“Kje si, Novak Đoković, zelo zelo te spoštujem. Jaz sem Iori Yoshinda, vsi moji prijatelji pa me kličejo Yoca, Garange in Warrior,” je začel svoj govor na YouTubu.

Razložil je, da zna srbsko, ker je živel v Srbiji, in da je tam tudi začel igrati tenis. “Želim biti kot ti, ti si legenda,” je dejal. Svojemu vzorniku je razkril tudi svoje sanje, da želi iti na teniški turnir Grand Slam in biti prvak. “Rad imam čevapčiče, rad imam Srbijo, srbska dekleta so zelo lepa, srbski moški pa so šmekerji, ti si šmeker,” je laskal srbskemu zvezdniku in ga prosil le za pet minut, saj bi z njim izjemno rad treniral.

“Poglej me v oči, ne šalim se! Želim biti kot ti, ti si prava žival!” Posnetek je prišel do Đokovića, ki ga je posnetek nasmejal in navdušil do te mere, da se je z mladim Japoncem srečal in mu izpolnil veliko željo.

Lana Božič