fbpx

[Video] Je Hillary možu Billu namenila ubijalski pogled zaradi njegovega poželjivega opazovanja Ivanke Trump?

Ni bil ravno dan inavguracije njegove žene, pa vendar je bilo moč videti, da je na inavguraciji zelo užival. Nekdanjega predsednika Billa Clintona je kamera ujela, ko naj bi poželjivo gledal predsednikovo hčer Ivanko Trump, to pa je opazila tudi Hillary, ki mu je namenila ubijalski pogled. 

Med vsemi pomembneži na glavni tribuni, kjer se je odvijala inavguracija predsednika Trumpa, sta bila tudi zakonca Obama in Clinton. Ko se je Hillary obrnila k možu Billu, jo je šokiral njegov pogled, ki ni bil osredotočen na osrednje dogajanje, temveč domnevno na Ivanko Trump.

Ko je Bill videl Hillarijin pogled neodobravanja njegovega početja, je le nekoliko spremenil svoj fokus. Številni odzivi na družbenih omrežjih so Billa zopet obtožili spogledovanja z ženskami, zaradi katerih je imel že več afer. V predvolilni kampanji so ga namreč obtoževali številnih primerov nezvestobe in spolnih napadov, Hillary pa naj bi škandale celo prikrivala pred javnostjo. O njegovih spolnih prestopkih pa sta ameriška novinarja napisala knjigo.

Ivanka Trump in Melanija na inavguraciji. (foto: epa)

Ivanka Trump in Melanija na inavguraciji. (foto: epa)

M. P.