fbpx

[Video] Juncker znova “pod gasom”? Tokrat ženski razmršil pričesko, z roko prekril kamero in po tleh razmetaval s papirji!

Jean-Claude Juncker (Foto: posnetek zaslona)

V Bruslju je bilo spet pestro, predsednik komisije Juncker je bil tudi na tokratnem vrhu Evropskega sveta razpoložen za uganjanje norčij. Tokrat si jih je privoščil kar nekaj, eni izmed uslužbenk je razmršil pričesko, prekril je kamero in papirje arogantno razmetal po tleh.

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker se je tudi tokrat nenavadno vedel, že ob prihodu na vrh Evropskega sveta je prav nespoštljivo pristopil do ene izmed uslužbenk in ji razmršil pričesko. Ko je uslužbenka zgrožena odšla, je pristopil do drugih in jih poljubljal. Nato so njegova dejanja po poročanju RT postala le še bizarnejša: medtem ko je na odru stal v družbi predsednika Evropskega sveta Donalda Tuska in drugih visokih politikov, je kar naenkrat po tleh zmetal papirje.

To še ni vse: novinarju z roko prekril kamero
Pozneje si je privoščil še eno neprimerno in nespametno dejanje, z roko je prekril kamero. Vse to se je zgodilo le en mesec po tem, ko je po družbenih omrežjih zaokrožil posnetek naravnost bizarnega incidenta, ko se Juncker očitno ni bil sposoben niti obuti. Na vrh Evropske unije in Južne Afrike je opotekajoče vkorakal kar z dvema različnima levima čevljema – enim črne in enim rjave barve! Kako je to mogoče, glede na to, da išias, na katerega se navadno izgovarja ob svojem pogosto nenavadnem obnašanju, ne povzroča barvne slepote, ne vemo. Je morda v luči sprejemanja marakeškega sporazuma postal tako radikalen levičar, da ne želi več nositi desnih čevljev?!

J. Ž.